Jannika Gröndahl

Idolsin koelaulut alkavat Jannikan pysäyttävällä kertomuksella: Ihmissuhteissa on ollut niin väkivaltaisia tilanteita, että olisin voinut vaikka kuolla!

12.09.2018 07:34

Idolsin uudella kaudella Elastinen, Jannika B, Maija Vilkkumaa ja Jone Nikula etsivät maamme seuraavaa supertähteä. Tänään (12.9.) nähtävässä ensimmäisessä jaksossa kuullaan 27-vuotiaan klaukkalalaisen Jannika Gröndahlin riipaiseva kertomus hänen omasta elämästään. Hänen elämänsä ennen Idolsin koelauluja on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

− Ajauduin aika epämääräisiin piireihin, ja tuli tehtyä aika typeriä juttuja, joita kadun näin jälkikäteen. Muutamissa ihmissuhteissa on tullut niin väkivaltaisia tilanteita, että olisin voinut vaikka kuolla. Kun on joutunut ongelmiin poliisin kanssa ja sitten istuu sellissä parhaimmillaan monta päivää, niin se on sellaista, mitä en haluaisi kokea enää koskaan, Jannika kertoo tämän illan jaksossa.

Lue myös: Idols-tuomarina aloittava Jannika B julkaisi videon Idolsin koelauluista vuodelta 2006: Ensin hävetti, sitten liikutti - katso miten Jone Nikula häneen suhtautui!

Idolsin päätuomari Elastinen kyseli Jannikalta, mikä tilanne on muokannut häntä ihmisenä eniten.

− Juuri ne piirit, joissa joutuu liikkumaan, koska ei ole koulutusta. Lähiössä asuessa niitä tilanteita tulee aika paljon, ja haluaisin päästä sieltä pois. Laulaminen on parasta terapiaa. Vaikka kuinka vituttaisi ja tekisi mieli hypätä katolta, niin olo helpottuu heti kun alkaa laulaa, laulajaehdokas kertoo tuomareille.

Idols Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!