Telkkari
Katso videot!

Idols-tuomarina aloittava Jannika B julkaisi videon Idolsin koelauluista vuodelta 2006: Ensin hävetti, sitten liikutti - katso miten Jone Nikula häneen suhtautui!

16.08.2018 18:50

Tänä syksynä Idols-tuomarin pestissä aloittava laulaja Jannika B julkaisi Instagramissa videon ensimmäisistä Idolsin koelauluistaan vuodelta 2006. Tulloin hän putosi kilpailusta semifinaalivaiheessa.

- Se on todella epätäydellinen - aluksi se hiukan jopa hävetti mutta sitten se liikutti tämän päivän minääni suuresti. Se on minä - hauras mutta vahva, joka lähtee yksin aamujunalla Ouluun Idolsin koelauluihin. Pelokas, joka höpöttää hölynpölyä hermostuneena ja estää kyyneleet hymyllä. Sellainen olen. Tai olin - nykyään itken paljon, Jannika kirjoittaa.

Hänen mukaansa video kertoo rohkaisevan kasvutarinan ja muistuttaa, että kaikki ensiaskeleet ovat haparoivia. 

- Tämän kauden Idols-kuvaukset jatkuvat ensi viikolla, joten tiedän, että tällä hetkellä moni treenaa paniikissa biisejä kotonaan. Haluaisin kuitenkin tässä muistuttaa ja rohkaista kaikkia siitä, että Idols hakee raakaa potentiaalia. Jotain erikoista, mutta aitoa tähtipölyä, joka vielä hakee kirkkauttaan. Muistakaa, että Idols on vasta lähtökuoppa. Muistakaa, että koelaulutilaisuudet ovat kammottavan jännittäviä paikkoja ja uskallan väittää, että siinä ei kukaan osaa suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. Idols-taipale voi tuntua elämäsi mahdollisuudelta ja sitä se onkin, mutta ei ainoa sellainen. Se muuttaa kaiken - voitit tai et - jos vain niin haluat. Matkasi päättyy vasta sitten kun sinä pysähdyt.

 

Sain viime viikolla katsottavaksi videon ensimmäisestä Idols-koelauluhetkestäni vuodelta 2006. Se on todella epätäydellinen - aluksi se hiukan jopa hävetti mutta sitten se liikutti tämän päivän minääni suuresti. . Se on minä - hauras mutta vahva, joka lähtee yksin aamujunalla Ouluun Idolsin koelauluihin. Pelokas, joka höpöttää hölynpölyä hermostuneena ja estää kyyneleet hymyllä. . Sellainen olen. Tai olin - nykyään itken paljon 😅 . Video kertoo minulle myös rohkaisevan kasvutarinan ja muistuttaa, että kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia. Mutta ilman niitä askelia ei koskaan pääse kulkemaan omaa polkuaan eteenpäin. . Tämän kauden Idols-kuvaukset jatkuvat ensi viikolla, joten tiedän, että tällä hetkellä moni treenaa paniikissa biisejä kotonaan. . Haluaisin kuitenkin tässä muistuttaa ja rohkaista kaikkia siitä, että Idols hakee raakaa potentiaalia. Jotain erikoista, mutta aitoa tähtipölyä, joka vielä hakee kirkkauttaan. Muistakaa, että Idols on vasta lähtökuoppa. Muistakaa, että koelaulutilaisuudet ovat kammottavan jännittäviä paikkoja ja uskallan väittää, että siinä ei kukaan osaa suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. . Idols-taipale voi tuntua elämäsi mahdollisuudelta ja sitä se onkin, mutta ei ainoa sellainen. Se muuttaa kaiken - voitit tai et - jos vain niin haluat. Matkasi päättyy vasta sitten kun sinä pysähdyt. . Lämmöllä, Idols-kokelas 2006 ja Idols-tuomari 2018 J . #suomenseuraavaidoli #idolssuomi @idolssuomi

Henkilön Jannika B (@jannikabofficial) jakama julkaisu

Miten Jannikan Jone Nikulan kohtaaminen sujui? Katso koko video alta.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!