Telkkari

Idols-voittaja Anniina Timonen: Näiden räppäritähtien kanssa haluaisin tehdä yhteistyötä!

02.12.2017 10:41

Anniina Timonen, 22, raivasi perjantaina (01.12.) tien vuoden 2017 Idols-voittajaksi noin 2 000 hakijan joukosta.

Lue lisää: Tässä on vuoden 2017 Idols-voittaja: 22-vuotias Anniina Timonen räjäytti potin! 

Anniinan karisma ja taito räpätä hurmasivat niin katsojat kuin tuomaritkin. Artisti sai erityisesti kiitosta siitä, että hän tuo jotain uutta ja tuoretta Suomen artistitaivaalle.

- Olet tämän kisan suurin voittaja, tuomarina toiminut Jurek Reunamäki ylisti kisaajaa lähetyksessä. 

Anniina esitti finaalin ensimmäisessä osiossa Soo Soo -kappaleen yhdessä biisin alkuperäisesittäjän Anna Abreun kanssa. Toisella kierroksella Anniina pääsi esittämään ensimmäisen oman kappaleensa Syvään päähän

- Olihan se outo tunne, kun kannustamassa oli näin paljon ihmisiä. En voinut kuvitella olevani tässä tilassa viime keväänä, mutta päämääräni oli löytää jokin väylä, minkä kautta voisin tehdä musiikkia. Se oli tämä kilpailu ja tämä Metro Areena. En voi tarpeeksi kiittää kaikkia äänestäneitä, Anniina sanoi.

Lue myös: He ovat Idols-historian suurimpia tähtiä - voitto ei takaa menestystä Anniina Timoselle!

"Nyt nukun ja lepään"

Lappeenrannasta kotoisin olevalle laulajalupaukselle ei jää aikaa turhaan lepäilyyn kisan jälkeen, sillä biisien työstäminen alkaa heti maanantaina. Anniina voitti kisasta levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. 

- Idols-matka on ollut hyvin tiivis, joten tänään pyhitän iltani nukkumiselle ja lepäämiselle, Anniina kertoo väsyneen onnellisena. 

Nöyrän oloinen Anniina sai paljon kehuja kisan aikana tuomareilta Antti Tuiskulta, Eriniltä ja Jurek Reunamäeltä. Myös Suomen kuuluisin rap-artisti Cheek kehui hänen taitojaan. Anniina haaveileekin, että hän saisi tehdä tulevaisuudessa yhteistyötä suomalaisten rap-artistien kanssa. 

- Olisi mahtavaa, jos pääsisin tekemään biisejä esimerkiksi Pyhimyksen tai Nikke Ankaran kanssa, Anniina kertoo Seiskalle. 
 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!