Telkkari

Idols-Tiia avautuu ulkonäköpaineista: "En menisi oikomaan hampaitani, vaikka saisin 5 000 euroa!"

09.11.2017 19:35

Nelosella pyörivän Idols -laulukilpailun semifinalisti Tiia Laakso, 22, on aina tiennyt nousevansa suurille lavoille. Tiia on käynyt pienestä pitäen pianotunneilla, kunnes hän yläasteella tajusi laulamisen olevan se paras ilmaisukeino. 

Yläasteen jälkeen Tiian haaveena oli päästä Pop- ja jazz -konservatorioon, kunnes opinto-ohjaaja lykkäsi hänen haaveitaan.

- Opinto-ohjaajani sanoi, että kouluun on todella hankala päästä, ja tuli sellainen tunne, ettei sinne kannata sitten edes yrittääkään.

Haaveista totta

Tiia lähti opiskelemaan lähihoitajaksi, kunnes joutui lopettamaan opinnot. Hänellä todettiin nivelreuma.

- Tiesin aina, ettei lähihoitajan työ ole minun juttuni, mutta kyllähän sitä jotain täytyi lähteä opiskelemaan yläasteen jälkeen. 

Idols Tiia Laakso

Lähihoitajaopintojen jälkeen hän päätyi opiskelemaan muusikoksi, ja sitä tietä on tultu tähän pisteeseen, Idolsin livelähetysvaiheeseen. 

Kommentit pelottivat

Kun ohjelmaa alettiin näyttää Nelosella, Tiia ei aluksi pystynyt katsomaan itseään televisiosta. Lopulta hän kuitenkin rohkaistui, sillä hän halusi kehittää itseään esiintyjänä.

- Olen hävennyt hampaitani 14 -vuotiaasta saakka, sillä ne mielestäni törröttävät. Niitä yritettiin oikoa nuorempana, mutta se ei onnistunut, Tiia kertoo.

Siitä lähtien hän on haaveillut oikomishoidosta. Ainoana esteenä on hoidon kallis hinta.

Tiian päästyä pidemmälle kisassa, hän alkoi jo valmiiksi pelätä ensimmäistä kommenttia hampaistaan. Lopulta sellainen tuli sosiaalisessa mediassa.

- Kommentin luettuani en voinut muuta kuin nauraa, olin turhaan pelännyt tilannetta. Silloin päätin, että jos jotakuta ei miellytä hampaani tai ulkonäköni, niin en välitä siitä. Jos joku antaisi minulle nyt 5 000 euroa oikomishoitoihin, niin en piru vie menisi sinne, Tiia naurahtaa.

Idols huomenna perjantaina Nelosella kello 20.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!