Katso kuva!

Hurja ulkonäkömuutos: Sampo Kaulanen palasi Selviytyjät-kuvauksista riutuneena - hätkähdyttävät kuvat!

Telkkari | 11.07.2017 10:05

Suomen Selviytyjät-kauden kuvaukset on saatu viikonloppuna päätökseen Filippiineillä ja hiljalleen ohjelman julkkiskilpailijat ovat palanneet Suomeen ja takaisin arkeen.

LUE MYÖS: Suomen Selviytyjät-sarjasta tietovuoto somessa: voittotaisto huipentuu viikonloppuna - täällä julkkissarja kuvataan - kuva! 

Yksi kotiin palanneista on kyläkauppias Sampo Kaulanen, joka hälytettiin ohjelmaan mukaan viime tipassa.

Sampo julkaisi tiistaina (11.7.) omalla Facebook-sivullaan ja Jounin Kaupan Facebook-sivula kuvia matkastaan ja kotiinpaluusta,

Kuvien perusteella Selviytyjät-reissu on ollut Sampolle varsin raskas, niin riutuneelta hän tuoreissa kuvissa näyttää.

Yhdessä kuvassa Sampo poseeraa Filippiineillä olutpullo kourassaan ja kahdessa muussa kuvassa Sampo on koto-Suomessa lentokentällä, jossa Minttu-vaimo on häntä vastassa.

Sampon ulkonäkö on muuttunut matkan aikana reilusti, sillä hänelle on kasvanut parta ja hän näyttää silmin nähden uupuneelta ja laihtuneelta.

Sampo kirjoittaa kokemuksestaan Jounin Kaupan Facebook-sivulla.

- Nonii. Näin on meidän 6 viikkoa tullut päätökseen. Yksi mun elämäni raskaimmista ajanjaksoista, ei vain ikävän puolesta vaan miten yksi ihminen voikaan jakaantua. Löysin itsestäni sellaisia piirteitä, osa pidettäviä ja osa sellaisia joista luovun mielelläni.

- Nyt opetellaan uutta rytmiä ja toivutaan tästä itse kukin. Jounin Kauppa pääsee taas oman "isäntänsä" luo ja Minttu väistyy takavasemmalle. 
Kiitos kaikille tsempeistä!! Ihanaa viikkoa! Sampo kirjoittaa sydänten kera.

Nähtäväksi jää, miten Sampon Selviytyjät-kisassa on käynyt.

Sampon lisäksi Selviytyjiin osallistuivat Kalle Palander, Musta Barbaari, Katja Ståhl, Kai Vaine, Cristal Snow, Helena Ahti-Hallberg, Ilari Sahamies, Ville Lång, Jekku Berglund, Kimmo Vehviläinen, Juhana Helmenkalastaja, Noora Karma, Mariko Pajalahti, Janni Hussi sekä Sara Chafak.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!