fbq
Telkkari
27.08.2019 13:01
Teksti: eetu ampuja |Kuvat: Seiskan toimitus
antti tuisku
Antti Tuisku palasi parrasvaloihin - paljasti medialle Vain elämää -pressissä: ”Kuin olisin tipahtanut ulkoavaruudesta!”
Telkkari
27.08.2019 13:01
Teksti: eetu ampuja |Kuvat: Seiskan toimitus

Nelosen Vain elämää 10. kausi käynnistyy tänä perjantaina Nelosella. Juhlakauden kunniaksi Hirvensalmen Satulinnaan on marssitettu harvinaisen nimekäs artistikattaus. Mukana menossa nähdään: Antti Tuisku, Lauri Tähkä, VilleGalle, Elastinen, Maija Vilkkumaa, Vesala, Samu Haber ja Erin.

Yksi kauden mielenkiintoisimmista artisteista on eittämättä Tuisku, jota ei ole hetkeen nähty julkisuudessa. Tähtipoppari on pitänyt taukoa musiikista ja keskittynyt elämässään muihin asioihin.

Lue lisää: VilleGallen paljastus Vain elämää -kulisseista - tämän vuoksi avausesitys katkaistiin kesken kaiken: "Se oli hirveä hetki!"

Tänään tiistaina (27.8.) koko Vain elämään tähtikattaus näyttäytyi medialle Helsingissä. Tilaisuuden vetäjä Jarkko Valtee kysyi Tuiskulta, millaista hänen oli yhtäkkiä palata tauolta keskelle massiivista tv-tuotantoa.

- Tosi outoa, Antti myönsi.

- Toki tajusin heti, että meillä oli ihan mahtava porukka. Huomasin myös, että mie olin aivan poikki.

antti tuisku

Muun muassa Espanjassa aikaansa viettänyt Tuisku myönsi, ettei oma artistius kaivautunut esiin sormia napsauttamalla tv-kameroiden edessä.

- Olo oli kuin kouluruokailusta. Ikään kuin olisin tipahtanut ulkoavaruudesta!

- Hetki siinä meni, että sain kaivattua ne asetukset esille. Iloisesti pihalla oleminen on aika mukavaa, jos tiedät mitä tarkoitan, Tuisku myhäili.

Vain elämää 10. kausi Nelosella alkaen 30.8.