Muistatko? Temptation Island Suomi -Iiro on tuttu Olet mitä syöt -ohjelmasta - viinankulutus kauhistutti puolison sekä lääkärin!

Uutiset | 11.04.2019 19:35

Viettelysten saarelle puolisonsa Meijun kanssa lähtenyt Iiro ,32, on esiintynyt aiemminkin tositelevisio-ohjelmassa.

Hänet nimittäin  nähtiin viime syksynä nähdyssä Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa hyvinvointivalmentaja Pippa Laukka laittoi miehen huonot elintavat ruotuun. 

- Ajattelen olevani komea, vaikkei niin välttämättä ole. Jos laihtuisin, niin uskoisin silloin mielen ja kehon olevan tasapainossa, Iiro kertoo ohjelmassa. 

Lue myös: Sönkötystä ja lattian takomista nyrkein Temptation Island Suomessa! Iiro ottaa tukevat jurrit: ”Mä oon selvinnyt niin monesta…”

Samppanjaa ja maksa-arvoja

Turussa asuva Iiro nauttii luksuselämästä, johon kuuluuvat niin hienot autot kuin fine dining -ruoka. Arkisin miehen päivät täyttää puolestaan hektinen myyntityö autokaupassa ja omassa firmassaan, jolloin ei ole aikaa tehdä ruokaa. Iiro kertoo paheensa olevan pitsan, jota hän syö usein arkena. 

- Olen ollut painava lähes aina ja olen syönyt epäterveellisesti lähes koko elämäni, Iiro paljastaa Pipalle ohjelmassa.

Viikonloput puolestaan Iiro juhlii, jonka aikana kuluu rutkasti alkoholia. Hänen jaksossa esiintyvä ystävä Eveliina onkin huolissaan miehen alkoholikulutuksesta. 

- Se vaikuttaa hänen mieliaansa. Alkuviikolla mieli on maassa, kunnes viikonloppua kohden mieli piristyy, Eveliina kertoo. 

Pippa tekee tutkimuksia Iirolle ja selviää, että miehellä on maksa-arvot koholla. Elopainoa on kertynyt vuosien saatossa 115 kiloa. 

- Kakkakin kelluu, Pippa tokaisee suojamaski kasvoilla miehen vessakäynnin päätteeksi. 

Iiro kuvassa vuonna 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iiro Bärlund (@exclusivehillbilly) on

Krapulaa ja pitsaa

Pippa kauhistuu Iiron elintapoja ja sitä kuinka paljon ylellinen elämäntyyli vie rahaa. 

- Kyllähän siihen kuluu satoja, jopa tonneja viikossa, Iiro kertoo kangerrellen. 

Pippa pyytää nähdä myös Iiron Instagram-tilin, jossa on kuvia hienoista kolmen ruokalajin illallisista ja baari-illoista. 

- Tilillä pitäisi olla myös joka toinen kuva krapulasta ja pitsasta, Pippa toteaa tuohtuneena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iiro Bärlund (@exclusivehillbilly) on

 

Komea mies

Alkuun Iiron on hankala tarttua haasteeseen ja kotona ruoan laittaminen tuottaa tuskaa, sillä se vie hänen mielestään turhaa aikaa. Myös viikonloput tulevat juhlat tuottavat paineita, sillä mies on tottunut nauttimaan ilolientä illanistujaisissa ja muissa tapahtumissa, kuten kirjajulkkareissa, joissa hän kertoo käyvänsä. Pippa on asettanut Iirolle kahdeksan viikon alkoholittoman haasteen. 

- En aio kokonaan kieltäytyä, vaan juoda kohtuudella, joka minun kohdallani tarkoittaa yhtä samppanja-pulloa, Iiro mietiskelee. 

Alkukankeudesta huolimatta Iiro saa viimein itseään niskasta kiinni ja loppupunnituksessa onkin vastassa iloisia uutisia. Painoa on lähtenyt yli kymmenen kiloa. 

- Jos olisin nuorempi, niin kyllä pääni kääntyisi, jos noin komea mies tulisi vastaan, Pippa ihastelee Iiron muuttunutta ulkomuotoa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iiro Bärlund (@exclusivehillbilly) on

Ruodussa

Ohjelman jälkeen Iiro on pitänyt terveellisimmistä elintavoista kiinni. Ainoastaan joulukuussa  Temptation Island Suomi -ohjelman kuvaukset sekoittivat hieman miehen rytmiä, sillä siellä nautittiin alkoholia toistuvasti.

- Paino on pysynyt lähes samana, mitä Pipan loppupunnituksessa oli. 

Liian tiukkaa diettiä Iiro ei ole kuitenkaan noudattanut, vaan hän höllää hieman viikonloppuisin. Arkisin mies ottaa usein itse tekemät eväät töihin. 

- Käyn silloin tällöin viikonloppuna ulkona syömässä ja juhlimassa, mutta vähemmän mitä ennen, Iiro kertoo Seiskalle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iiro Bärlund (@exclusivehillbilly) on

 

 

 

Jakson näet täältä

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!