Huhhuh, mitä puhetta! Temptation Island -Sammy aivan lopussa avopuolisoonsa: Onko Minna tullut tänne ottamaan lutkan roolin!?

Telkkari | 03.04.2018 15:37

Temptation Islandilla eli Viettelysten saarella on koko kauden ajan saatu ihmetellä jo kerran pettämisestä selvinneen pariskunnan suhdetta.

Lue lisää: Varattu Temptation Island -Minna lataa: "Sehän ei ole pettämistä, kun käyttää kortsua" - tyly lausunto myös seksistä Sammy-miehensä kanssa!

Minnan ja Sammyn suhdetta kalvaa esimerkiksi se, että Sammy kokee olevansa huomattavasti seksuaalisempi kuin puolisonsa. Sinkkumiesten ympäröimä Minna on muun muassa kertonut, että hänen mielestään Temptation Island tuntuu lomalta. Hänen kun ei tarvitse harrastaa seksiä sitä kaipaavan miehensä kanssa. 

- Olin todella yllättynyt, että Minna on lähtenyt avaamaan meidän yksityisiä juttuja, se ei ole ok. Minun ja Minnan suurin kipupiste taitaa olla se, että olemme hyvin erilaisia seksuaalisia ihmisiä. Aistin Minnasta, ettei hän jaksa olla romanttisesti erityisen kiinnostunut minusta, mies kertoo.

"Aika rajua settiä"

Keskiviikkoillan (4.4.) jaksossa Sammy päätyy avautumaan Meijulle, eikä miehellä ei ole avovaimostaan erityisen kaunista sanottavaa. 

Lue lisää: Temptation Island -Minna petti miestään – toivoo saavansa samalla mitalla takaisin: "Se haluu, et painan täällä jotain lorttoa!"

- Aika hankala olla eilisen iltanuotion jälkeen. Siellä oli aika rajua settiä ja päällimmäiset fiilikset on suuri pettymys ja suru siitä, minkälaista läppää Minna on siellä toisella resortilla heittänyt. Mietin, että onko hän halunnut tulla tänne tekemään vain v***n näyttävän eron ja ottamaan lutkan roolin tuolla, Sammy laukoo. 

Mies on myös pohtinut ääneen, voiko hänellä ja Minnalla olla enää yhteistä tulevaisuutta naisen sanomisien sekä tekemisien vuoksi. 

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!