Telkkari
Katso kuvat!

Huhhuh! Toimittajaksi haluava Senja, 25, on Love Island Suomen kurvikkain povipommi, some täynnä seksiä ja paljasta pintaa - kuvat!

24.09.2018 19:26

Maailman suurimmaksi rakkausrealityksi mainostetun Love island Suomen 11 sinkkua paljastettiin maanantaina (24.9.). Viisi naista ja kuusi miestä on asettunut tänään taloksi Espanjan Marbellassa sijaitsevaan huvilaan, jossa ohjelmaa kuvataan ja ohjelman ensimmäinen jakso esitetään Subilla huomenna tiistaina.

KATSO KUVAT SINKUISTA: Nämä sinkut tavoittelevat 25 000 euron voittopottia! 

Yksi ohjelman sinkuista on helsinkiläinen Senja, 25, joka opiskelee journalismia eli hamuaa tulevaisuudessa uraa toimittajana. Senja esitellään Subin tiedotteessa seuraavin sanakääntein:

"Senja kokee olevansa elämäniloinen, spontaani ja menevä, mutta myös omaa rauhaa rakastava. Huolimatta itsenäisyydestään Senja kaipaa elämänkumppania ja rakkautta. Tulevalle miehelleen Senjalla ei ole juuri muita toiveita kuin huumorintaju, sillä sille kaikki perustuu."

Love Island Suomi Senja

Katso alta, miten Senja esittelee itsensä. Senja kertoo oheisella videolla muun muassa, että on päättänyt jättää työnsä Love Islandin takia.

KATSO KAIKKI VIDEOT: Paljon paljastavat videot Love Islandin sinkkukaunottarista ja poikamiehistä!

Ohjelman promokuvien perusteella Senja on yksi Love Islandin kurvikkaimmista sinkkukaunottarista, eikä Senja peittele kurvejaan myöskään sosiaalisessa mediassa, vaan hän on julkaissut esimerkiksi Instagramissa lukuisia hyvin anteliaita ja seksiä tihkuvia bikinikuvia.

- Älä nolostu siitä, mitä olet. Sinut tuomitaan mitä tahansa teetkin, Senja kirjoittaa erään tuoreen bikinikuvan ohessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t be embarrassed by who you are. They’re going to judge you no matter what you do☝️

Henkilön Senja Saarinen (@senjasa) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👙

Henkilön Senja Saarinen (@senjasa) jakama julkaisu

Senja ei ole toistaiseksi vielä Instagram-tilillään paljastanut osallistumistaan Love Island Suomeen, mutta arvata saattaa, että Senjan seuraajamäärä Instagramissa pompsahtaa nykyisestä reilusta tuhannesta seuraajasta moninkertaisiin lukemiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇸🇪

Henkilön Senja Saarinen (@senjasa) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

täältä mut löytää tänä(kin) kesänä #kattoterde

Henkilön Senja Saarinen (@senjasa) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lento lähti, minä en🌴

Henkilön Senja Saarinen (@senjasa) jakama julkaisu

Nähtäväksi jää, kuinka Senjan käy Love Island Suomessa. Tiistaina Subilla alkavaa ohjelmaa juontaa entinen Miss Suomi Shirly Karvinen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

life’s better poolside🐳

Henkilön Senja Saarinen (@senjasa) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!