Telkkari
Katso kuvat!

Love Island Suomi alkaa – nämä sinkut tavoittelevat 25 000 euron voittopottia!

24.09.2018 14:03

Maailman suurimman rakkausrealityn eli Love Islandin suomalaisversio starttaa vihdoin.

Ex-missi Shirly Karvisen juontamassa sarjassa joukko sinkkuja suuntaa Marbellaan, Espanjaan pelaamaan rahanarvoista ihmissuhdepeliä. Ohjelman kuvaukset aloitettiin tänään maanantaina (24.9.), ja ensimmäinen jakso nähdään Subilla jo huomenna tiistaina. 

Ihmissuhdepeli huipentuu loppuvuodesta jännittävään finaaliin, jossa katsojat valitsevat voittajaparin, joka nappaa 25 000 euron voittopotin.

Jeffrey

Jeffrey, 23 vuotta

Turkulainen urheiluhieroja Jeffrey kertoo olevansa sosiaalinen ja rento huumorimies, jolta löytyy myös temperamenttia. Hän toivoo löytävänsä kumppanin, joka on rehellinen ja puhuu tunteistaan avoimesti. Jeffreyn unelmien nainen on sporttinen, huumorintajuinen ja hyvällä itsetunnolla varustettu brunetti, joka osaa pitää miehen varpaillaan.

 

Mika

Mika, 28 vuotta

Helsinkiläinen kuntosaliyrittäjä Mika on omien sanojensa mukaan aavistuksen ujo, mutta spontaani ja isossa porukassa viihtyvä aktiiviurheilija. Hän haaveilee menestyksekkäästä urasta ja perheen perustamisesta. Mika toivoo löytävänsä kauniin, hauskan ja itsevarman naisen.

 

Patrick

Patrick, 26 vuotta

Patrick on Tampereella asuva palomies ja malli. Hän on pelleilijä, joka tykkää nauraa ja viettää aikaa kavereidensa kanssa. Hän kertoo olevansa parantumaton romantikko. Patrickin unelmien nainen on sellainen, joka innostuu asioista ja lähtee mukaan hänen hullutteluihinsa.

 

Ville

Ville, 24 vuotta

Järvenpääläinen Ville kuvailee itseään hymyileväiseksi ja positiiviseksi ihmiseksi. Hän kertoo olevansa tunteellinen, eikä hän pidä tunteilla leikkimisestä. Villen unelmien kumppani on luovista asioista kiinnostunut, kaunis ja henkisesti kypsä. Hänen mielestään olisi hyvä, jos parisuhteessa ei riideltäisi turhista asioista ja kärsittäisi mustasukkaisuudesta.

 

Refai

Refai, 26 vuotta

Vantaalainen yritysmyyjä Refai on seuramies, joka tuo ihmiset yhteen ja huolehtii siitä, että kaikilla on hauskaa. Perinteisiin arvoihin ja roolijakoihin uskovan Refain unelmien nainen on fiksu ja kunnianhimoinen. Ulkonäöllisesti hän kiinnittää huomiota tummiin piirteisiin ja pituuteen. Parisuhteessa Refai on naistaan kohtaan suojeleva ja kannustava.

 

Janne

Janne, 22 vuotta

Espoolainen hissiasentaja Janne kokee, että elämässä on kyse hauskanpidosta. Hän kuvailee itseään energiseksi ja urheilulliseksi häseltäjäksi. Naisessa Janne arvostaa ennen kaikkea rehellisyyttä. Hän haluaa löytää kumppanin, jonka kanssa matkustella ja ehkä muuttaa joskus jopa ulkomaille. Parisuhteessa Janne uskoo olevansa romanttinen ja suorastaan täydellinen poikaystävä.

 

Ansku

Anku, 26 vuotta

Tampereella asuva myyjä Anku kuvailee itseään jopa liiankin kiltiksi ihmiseksi. Hän ei peittele tunteitaan, ja herkkänä tyttönä hän saattaa itkeä luontodokumentteja katsellessaan. Onnellista elämää arvostava Anku tekee suhteessa kaikkensa, jotta toisella olisi hyvä olla. Hänen unelmiensa mies ei saa olla liian kiiltokuvamainen ja siloteltu, vaan tatuoinnit ja rouhea parta toimivat paremmin. Anku etsii kohteliasta ja rehellistä miestä, joka osaa nauttia läheisyydestä ja panostaa suhteeseen.

Senja

Senja, 25 vuotta

Helsinkiläinen journalismia opiskeleva Senja kertoo olevansa elämäniloinen, spontaani ja menevä nainen, joka rakastaa myös omaa aikaa. Itsenäisyydestään huolimatta hän kaipaa kuitenkin elämänkumppania ja rakkautta. Senja ei ole turhan ronkeli, sillä tulevan kumppaninsa suhteen hyvä huumorintaju on hänen ainoa toiveensa.

 

Pauliina

Pauliina, 24 vuotta

Espoossa asuva terveydenhuoltoalalla työskentelevä Pauliina saattaa vaikuttaa hillityltä ja herkältä naiselta, mutta kuoren alla pulppuaa yllytyshullu rämäpää. Hän toivoo löytävänsä Love Islandista hauskan älykkömiehen, joka rakastaa eläimiä. Pauliina viehättyy miehistä, jotka kohtelevat hyvin kaikkia ympärillään olevia ihmisiä.

 

Johanna

Johanna, 25 vuotta

Myyntipäällikkönä työskentelevä helsinkiläinen Johanna on aktiivinen ”duracel-pupu”, jolta ei virta lopu. Hän haluaa nähdä ja kokea kaiken, mitä elämä voi hänelle tarjota. Johanna etsii määrätietoista, rehtiä ja sporttista miestä, joka osaa nauttia elämästä. Vauhdikas kaunotar kertoo rakastuvansa aina ensin luonteeseen, mutta hyvä ulkonäkö on plussaa.

 

Veera

Veera, 21 vuotta

Tampereella asuva Veera opiskelee venäjän kieltä ja kulttuuria. Hän paljastaa olevansa melko vaativa kumppaninsa suhteen. Lihasten ja huolitellun ulkonäön lisäksi miehellä pitää olla hyvä huumorintaju. Veeran unelmien mies on utelias elämää kohtaan, ja tämän on oltava valmis oppimaan ja kokemaan uusia asioita. Luottamus on Veeralle tärkein asia – ja se, että hän saa olla oma itsensä.

Love Island Suomi Subilla huomenna tiistaina kello 21.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Sub
Jaa Artikkeli:
love island suomishirly karvinenreality

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!