Arttu Lindeman.

Hirvittävät tuskanhuudot viidakossa! Arttu Lindeman, 23, loukkasi itsensä Selviytyjät Suomessa: pyysi hätääntyneenä apua – ”Tuli aika paljon äitiä ikävä”

11.09.2019 15:30

Nelosen Selviytyjät Suomi palasi sunnuntaina eetteriin 3. tuotantokauden voimin. Tällä kertaa ohjelman täkynä on se, että julkkisten lisäksi Filippiineillä kärvistelee myös joukko aivan tavallisia tallaajia.

Tähän saakka tavikset ovat pyyhkineet julkkiksilla pöytää. Sen lisäksi, etteivät julkimot ole onnistuneet voittamaan vielä yhtään kilpailua, kaiken kansan tuntemat kasvot eivät ole myöskään millään saaneet tulta syttymään.

Parhaillaan pyörivässä 2. jaksossa nähdään, kuinka julkkisten muodostamassa Kuwago-leirissä pinna alkaa pikkuhiljaa palaa. Erityisen hiilenä käy tubettaja-räppäri Arttu Lindeman, joka tuskastuu totaalisesti tulensytytystalkoisiin.

- Olen tällä hetkellä tosi loppu. Tiedän, että se pitäisi saada syttymään, muttei se vaan lähde, hän huokailee kameroille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuwagon julkkisjoukkueella ei mene putkeen Selviytyjissä.
Kuwagon julkkisjoukkueella ei mene putkeen Selviytyjissä.

Hirvittävät tuskanhuudot

Hetkeä myöhemmin viidakosta alkaa kantautua hirvittävät tuskanhuudot. Selviää, että Arttu on lyönyt jalkansa majapaikan takana lymyilleeseen terävään kantoon.

- S****nan s****nan s****na!

Lue myös: Selviytyjät Suomessa heti jättiyllätys! Tämä karmea virhe koitui kuvankauniin julkkisjuontajan kohtaloksi: ”Pilasin sillä pelini” – katso Suora Yhteys Viidakosta!

- Voisinko saada vähän apua? hän huutelee hädissään.

- V***u!!!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kovat kokemukset viidakossa vetivät Arttu Lindemanin mielen matalaksi.
Kovat kokemukset viidakossa vetivät Arttu Lindemanin mielen matalaksi.

Tirautti kyyneleen

Ilmeisesti Arttu saa kivuliaan vekin pottuvarpaaseensa. Se ei äkkiseltään näytä pahalta kameroiden zoomatessa siihen, mutta tuskastuneen lahtelaisen ilme kertoo muusta.

- Täällä tropiikissa, ilmankosteudessa ja +35 asteen helteessä haavat eivät parane, vaan ne tulehtuvat. Varsinkin, kun kävelee hiekassa ja merivedessä. Tiedän sen jo nyt.

- Ja siihen vielä paskainen sukka päälle, jonka alla jalka hikoilee ja muhii…

Lue myös: Selviytyjät-komistus Kai Fagerlund tv-seikkailun vammoista: ”Sormeni aukesivat ja tuli hiertymiä” 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tubettaja-räppäri Arttu alkaa olla kurkkuaan myöten täynnä viidakossa tulleita vastoinkäymisiä.
Tubettaja-räppäri Arttu alkaa olla kurkkuaan myöten täynnä viidakossa tulleita vastoinkäymisiä.

"Jengi ei käsitä"

Arttu alkaa olla kurkkuaan myöten täynnä viidakon vastoinkäymisiä. Silminnähden turhautunut räppäri-tubettaja jopa hieman herkistyy.

- Tuli aika paljon äitiä ikävä. Vähän itkukin siinä taisi tulla.

Lue myös: Huh mikä kaunotar lähtee Selviytyjiin! Miss Helsinki -kisasta tuttu Viivi Vaattovaara on yliopistokoulutettu lätkämimmi!

- Jengi ei käsitä, millaista tämä on. Kun elää neljä päivää aliravittuna ilman tulta… Se ei vaadi kuin pienen vekin jalkaan, niin se on siinä, Arttu nieleskelee.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella klo 19.30.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!