Katso kuvat!

Helsinkiläinen vaatemyyjä Tiia, 28, on uusin Love Island -kaunotar – on valmis harrastamaan ohjelmassa seksiä: "Tuskin tulisi yllätyksenä läheisilleni" - katso kuvat!

Telkkari | 03.10.2018 17:17

Helsinkiläinen vaatemyyjä Tiia, 28, liittyy tänään keskiviikkona Love Island -sinkkukatraaseen. 

- Tällä hetkellä on hyvä fiilis! Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistun televisio-ohjelman kuvauksiin. Ei minua juurikaan jännitä, Tiia kertoi Seiskalle ennen sinkkuhuvilaan astelemista.

Love Island Tiia

Hän odottaa jo sinkkumiesten tapaamista. 

- Etenkin Ville on mieleeni, vaikka hänellä taitaa olla tällä hetkellä vispilän kauppaa Pauliinan kanssa. Villen lisäksi Jaakon ulkonäkö on mieleeni. Totta kai kiinnitän ensimmäisenä miehessä huomion ulkonäköön ja sen jälkeen luonteeseen, Tiia kertoo. 

Lue myös: Love Island Suomelle hurjan kylmää kyytiä – armotonta kritiikkiä somessa: ”Onkohan tällä katsojia enää ensi viikolla?!”

Oletko valmis harrastamaan seksiä sarjan kuvauksissa?

- Olen sen verran räväkkä persoona, etten ole poissulkenut mitään. Sen näkee sitten, mitä tapahtuu. Jos päätyisin harrastamaan seksiä tv-sarjan kuvauksissa, se tuskin tulisi yllätyksenä läheisilleni.

Lue lisää: Tämä Love Island Suomen seksipakkaus onkin mainoksesta tuttu malli - katso kuva!

Love Islandin tiedotteessa Tiiaa kuvaillaan seuraavasti:

"Tiia  on  temperamenttinen,  hauska,  ja  sosiaalinen  nainen,  joka  etsii  miestä  tositarkoituksella.  Vapaa-aikaasa  hän  viettää  mielellään  hevosten  parissa,  lenkkipolulla  ja  shoppaillen.  Unelmien  kumppani  olisi  sporttinen  ja  huumoritajuinen  herrasmies,  joka  osaa  pitää  puolensa  suhteessa,  eikä  jää  tossun  alle."

Love Island Tiia

Teksti:Petri Voutilainen, Marbella
Kuvat:SUB / Saku Tiainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!