Katso kuvat!

Hehkeät bikinibeibit Vuokatissa! Miss Suomi 2020 - pitkäsääriset kaunottaret käänsivät päät!

Telkkari | 17.03.2020 15:02

Miss Suomi 2020 -kilpailun semifinalisteista osallistui bikinikuvaukseen 19 osallistujaa, koska vaasalainen Sonja Pylkkä jättäytyi kisasta pois. 

Jäljelle jääneet semifinalistit paljastivat parhaat puolensa Vuokatin Aatelissa maaliskuun puolivälissä, kun he kertoivat mistä pitävät kehoissaan. 

Annika Piitulainen, Anna Oplako, Liina Raatikainen ja Viivi Aaltonen
Kuvassa vasemmalta oikealle Viivi Aaltonen, Liina Raatikainen, Annika Piitulainen ja Anna Oplako.

Viivi Altonen

Minulla on aina ollut urheilullinen vartalo ja mallintöitä tehdessä se aina tarkoitti sitä, että olen isompi kuin muut. Kesti pitkään hyväksyä oma urheilullisempi vartalo ja pidin aina itseäni isompana kuin muut, mutta nyt en vaihtaisi sitä mihinkään. Kasvoissani pidän eniten hymystäni!

Liina Raatikainen 

Olin hyvin epävarma osallistuessani kilpailuun, sillä en ole mallinmitoissa, vaan minulla on enemmän lihasmassaa harrastustaustani takia. Olen kuitenkin pikkuhiljaa oppinut kilpailun myötä arvostamaan kroppaani ja lihaksiani. Pidän erityisesti lihaksikkaasta pyllystäni ja olkapäistäni. Lisäksi hiukseni ovat mielestäni kivat.

Annika Piitulainen 

Pidän kropassani eniten pitkistä jaloistani. Nuorempana en tykännyt olla ollenkaan kuvissa. Minulla oli hieman pyöreyttä nuorempana, jonka erityisesti itse huomasin, mutta muut ei varmaan edes kiinnittänyt huomiota. Muutama vuosi takaperin uskalsin olla enemmän oma itseni ja nykyään rakastan kaikkea itsessäni eikä pienet epäkohdat haittaa menoa.

Anna Opalko 

Tykkään pitkistä jaloistani ja kaunista hymystäni. Missikisojen ja valokuvaussessioiden myötä olen päässyt tutustumaan kroppaani ja löytänyt itsevarmuuden ja parhaat puolet.

sassa nyrhinen, ronja pikkuharjo rebecca vuorio ja vivian virkki
Kuvassa vasemmalta oikealle: Sassa Nyrhinen, Ronja Pikkuharjo Rebecca Vuorio ja Vivian Virkki

Sassa Nyrhinen 

Tykkään sulavalinjaisesta ja pitkästä kropastani. Olen aina ollut sellainen laihempi tyttö, joka teini-iässä harmitti minua, mutta nykyään tykkään vartalostani.

Ronja Pikkuharju 

Pidän eniten kropassani sääristäni ja kokonaisuudesta. Leveä hymy on valttikorttini.

Rebecca Vuorio 

Pidän pitkistä ja hoikista sääristäni. Vihasin ennen jalkojani, sillä minua kutsuttiin flamingoksi, mutta nykyään sääreni ovat ehdottomasti paras puoli vartalossani.

Vivian Virkki 

Pidän erityisesti silmistäni ja huulistani. Saan usein myös kehuja paksuista, pitkistä vaaleista hiuksistani, jotka ovat muodostuneet lähes tavaramerkikseni. Minulla on kapea vyötärö ja nykyään olen oppinut rakastamaan myös leveää lantiotani. Olen saanut kuitenkin aikanaan ilkeitäkin kommentteja leveästä lantiostani ja nuorempana häpesin sitä, minkä takia pukeuduin mahdollisimman peittävästi isoihin vaatteisiin. Opin kuitenkin rakastamaan itseäni sellaisena kuin olen ja mielestäni lantioni on yksi parhaista puolistani! 

Anna Pishchenko, Fanny Mustalahti, Anna Merimaa ja Elina Kuznetsova
Kuvassa vasemmalta oikealle: Anna Pishchenko, Fanny Mustalahti, Anna Merimaa ja Elina Kuznetsova

Anna Pishchenko 

Olen tällä hetkellä todella ylpeä omasta vartalostani ja viihdyn hyvin omassa kehossani. Olen oppinut pitämään huolta omasta vartalostani ja tykkään urheilullisista muodoistani. Tämä asia ei ole minulle aina ollut itsestäänselvyys, sillä kamppailinkin koko nuoruuden ”pyöreämmän ja pehmeämmän” vartalon kanssa. Olen todella ylpeä, että aloitin elämäntaparemontin vuonna 2017 ja aloin voimaan paremmin fyysisesti ja henkisesti. Pidän vartalossani kapeasta vyötäröstäni ja eloisista silmistäni.

Fanny Mustalahti 

Tykkään pitkistä jaloistani, kapeasta vyötäröstäni sekä todella pitkistä ja taipuvista ripsistä. Olen tällä hetkellä hyvin sinut itseni kanssa, mutta nuoruudessa olen kokenut epävarmuutta pienistä rinnoistani. Nykyään pidän niitä kuitenkin ennemmin kauniin siroina. Kasvoissani tykkään erityisesti korkeista poskipäistä ja silmistä. 

Anna Merimaa 

Olen aina ollut melko sinut itseni kanssa. Olen tottunut kuulemaan pituudestani. Pituus on minun juttuni, ja se on mahdollistanut minulle hienoja kokemuksia ja työtilaisuuksia. Kauniit silmät, naisellisuus, paksut pitkät hiukset, pituus, klassiset piirteet ja säkenöivä hymy ovat minun parhaat puoleni. 

Elina Kuznetsova 

Minussa parasta on kaunis hymyni ja eloiset silmäni! Minulla on erittäin vahvat hiukset ja kynnet, joista olen hyvin ylpeä. Olen tyytyväinen itseeni juuri sellaisena kuin olen.

Frida Rosengård, Susan Saarinen ja Erika Myllys
Kuvassa vasemmalta oikealla: Frida Rosengård, Susan Saarinen ja Eerika Myllys

Frida Rosengård 

Pidän vartaloni muodosta, huulistani ja silmistäni. 

Susan Saarinen 

Pidän hiuksistani, silmistäni ja siitä että näytän hyvältä ilmankin meikkiä. Pidän myös vartalonmuodostani.

Eerika Myllys 

Pitkät jalat ja hoikat käsivarret. 

Laura Hautaniemi Nicole Heinämaa, Noona Pölkki ja Ella Virto
Kuvassa vasemmalta oikealle: Laura Hautaniemi Nicole Heinämaa, Noona Pölkki ja Ella Virto

Laura Hautaniemi 

Pienenä ujostelin, kun silmiäni sanottiin lautasen kokoisiksi ja kehuttiin. Nykyään sanoisin niiden olevan paras piirteeni ja kuulen niistä vieläkin.  Olen pitänyt kymmenen vuotta ruskeita piilolinssejä, mutta tänä vuonna päätin luopua värilinsseistä ja olla täysin oma itseni vaaleansinisillä silmilläni. 

Nicole Heinämaa 

Pienestä asti olen kamppaillut ulkonäköpaineita vastaan. En viihtynyt ollenkaan kropassani psoriasiksen ja naisellisten muotojeni takia. Nykyään olen kääntänyt lapsuusajan heikkoudet vahvuuksiksi. Viihdyn erittäin hyvin kropassani ja kannan sitä ylpeästi. Pidän myös omasta luonnollisesta hammashymystäni.

Noona Pölkki 

Minulla oli nuorena tosi paljon ulkonäköpaineita ja inhosin melkein kaikkia kohtia kropassani. Nykyään tykkään itsestäni just tällaisena, enkä muuttaisi itsessäni mitään. Totta kai noudatan treeni- ja ruokavalio-ohjelmaa ja aina voi olla parempi versio itsestään, mutta on tärkeää olla myös sinut omassa kropassa. 

Ella Virto 

Lempikohta vartalossani on vyötäröni. Hyvän olon tunne lähtee oman kehon hyvinvoinnista. En ollut tyytyväinen sen hetkiseen peilikuvaani enkä kiireisen elämänrytmin tuomaan epäsäännölliseen liikkumiseen ja syömiseen. Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa kropparemontin. Motivaatiota antoi ehdottomasti myös päätös hakea Miss Suomi -kilpailuun. Remontin myötä olen saanut entisen vyötäröni takaisin ja se onkin parhaita asioita koko prosessissa. Kolmessa kuukaudessa treenin, ruokavalion ja personal trainerin avulla vyötärö kapeni 10 senttiä ja nyt voi sanoa, että minulla on ihan voittajafiilis.

Kuvaaja: Nadi Hammouda
Kuvauspaikka: Hotelli Vuokatin Aateli, Vuokatti

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nadi Hammouda
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!