fbq
Telkkari
11.05.2020 18:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen
Henrik Mykrä
Ex on the Beach Suomen Henrikin lähipiiri järkyttyi ohjelman tapahtumista: Vähän meni överiksi, eikä niin vähänkään!
Telkkari
11.05.2020 18:03
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen

Porilainen rakennusalan yrittäjä Henrik Mykrä, 30, oli yksi Ex on the Beach Suomi -realityohjelman kohutuista sinkkuosallistujista. Henkka oli kenties tämän kauden räväkin hahmo, sillä hänet nähtiin useammankin kerran petihommissa eri naisten kanssa.

Bileet lähtevät käsistä Ex on the Beach Suomessa! Henrik ja Julia heittäytyvät lemmen vietäviksi kaikkien silmien alla - Tilda murtuu kyyneliin: "Luuletko, että se oli aito orgasmi?!"

Nyt kun ohjelma on mennyt ja savu hälvennyt, kertoo Henkka kevätkuulumisiaan Seiskalle. Ohjelmassa esiintyminen on todellakin vaikuttanut Henkan arkeen.

- Aikalailla kaikki on muuttunut EOTB-kuvausten jälkeen. Somessa huomaa kuinka paljon ohjelma on vaikuttanut mun elämään, ja olen saanut enimmäkseen positiivista palautetta. Kyllä huomaa että ihmiset tunnistaa minut täällä kotikulmillani, esimerkiksi ruokakaupassa. Pori on niin pieni paikka että kaikkien otsikoiden jälkeen kaikki tunnistaa ja tietää mut. Ei se minua haittaa!

Törkyä netistä

Henkka on joutunut totuttelemaan yhtäkkiseen julkisuuteen, eikä se aina ole ollut helppoa.

- Onhan se uuvuttavaa että ihmiset puhuvat minusta. Mutta ei se toisaalta minua haittaa että minusta puhutaan, kunhan ne puheet on totta. Anonyymit kaatavat välillä pas**a niskaan mutta se taitaa johtua siitä että niillä on jotenkin itse huono olla. Arvostan sitä, kun ihmiset kertovat mielipiteitään päin naamaa, eikä sieltä ruudun takaa. 

- Se on valehtelua, jos joku sanoo että anonyymien kommentit ei tunnu missään. Ei ne mun päivää pilaa, mutta niitä on välillä ikävä lukea. Olen vain pysytellyt poissa niiltä palstoilta, sillä ei kenellekään tule hyvä mieli sellaisista kommenteista.

Henkka paljastaa myös saaneensa jopa tappouhkauksia.

- Anonyymeiltä on tullut aika järkyttäviä viestejä välillä. Kaikki otsikot huomioiden, niin en ole ikinä tehnyt kenellekään mitään pahaa. Että onhan se aika kohtuutonta saada semmoisia tappouhkauksia.

Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyvät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

Yllätti läheiset

Kukaan lähipiiristä ei tiennyt että Henkka oli osallistunut realityohjelman kuvauksiin, ennen kuin ohjleman mainokset alkoivat pyörimä ympäri Suomea. Henkan mukaan hänen lähipiirilleen ohjelma ja sen tapahtumat tulivat melkoisena yllätyksenä. 

- Mut ollaan kasvatettu todella eri lailla kuin miten käyttäydyin, niin tota paskaa on myös kaatunut läheisten niskaan. Ja se harmittaa eniten. Minua saa arvostella, mutta niiden perään ei tarvitse lähteä. Se on todella väärin ja tuntuu todella kurjalta. 

Henkan mielestä ihmisten pitäisi ymmärtää, että ensinnäkin kyse oli tv-ohjelmasta ja toisekseen se, että aikamiehenä hän vastaa tekemisistään vain itse. 

- Olen sentään 30-vuotias! Ei mun läheiset liity millään tavalla noihin mun tekemisiin. 

Henkka on kuitenkin selvittänyt asioita läheistensä kanssa, sekä nöyrästi pahoitellut tekojaan ohjelman kuvausten aikana.

- Alkujärkytyksestä kun selvittiin niin kaikki on ollut ok. Kaikki olivat aika helvetin vihaisia silloin kun ohjelma ilmestyi. Sanoin vain että vähän meni överiksi, eikä niin vähänkään. Että anteeksi. Eipä siinä ole oikeasti muuta sanottavaa. 

Ohjelman jälkeen Henkka nousi otsikkoihin kun nettiin pompahti video, jossa hän ajaa Ferrarilla hurjaa ylinopeutta. Henkka ei halunnut kommentoida kohutempaustaan. 

Maanteiden risteilyohjus! Kauhistuttava video leviää somessa - Ex on the Beachin Henrik ajaa Ferrarilla törkeintä mahdollista ylinopeutta: "Siin tulee poliisit vastaan!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »