Maanteiden risteilyohjus! Kauhistuttava video leviää somessa - Ex on the Beachin Henrik ajaa Ferrarilla törkeintä mahdollista ylinopeutta: "Siin tulee poliisit vastaan!"

Uutiset | 06.04.2020 13:43

Maanantai 6.4 valkeni rauhallisena. Raukeus kuitenkin rikkoontui, sillä Seiskan toimitukseen alkoi sataa vinkkeä Ex on the Beachista tutusta Henrik Mykrästä, 30. EOTB-Henkka oli saanut jostain Ferrarin 458Italia-mallin alleen. Maranellon orin ratissa nopeusrajoitukset näyttivät unohtuneen pahemman kerran. 

Facebookiin ladatun videoklipin perusteella Henrik kruisaili Ferrarilla jossain päin Satakuntaa, kyydissään kaveri, joka kuvasi ajelua. Videotallenteelta näkyy, että Henrikin vauhti moottoritiellä oli reilusti yli sallitun, pahimmillaan nopeusmittari näytti noin 300 km/t. 

- Mutkaan sadassa viidessäkympissä, laitetaan pohjaan, Henrik pälättää kameralle.

Se onkin suunnilleen huippunopeus kyseiselle 458Italia-mallille. 

Poliisi huomasi

Videolla näkyy, miten poliisit ajavat moottoritietä vastakkaiseen suuntaan. On selvää, että poliisipartio huomasi rajua ylinopeutta ajaneen Ferrarin. 

- Voi v***u ja poliisit! 

Henrikin ystävä ei hätkähdä, vaan yllyttää ajamaan kovempaa. 

- Anna mennä, suoraan vaan, helvetti.

Video todistaa kaahailun

Henrik Mykrä Ferrarin ratissa.
Henrik Mykrä Ferrarin ratissa.
Auton mittari näytti jopa 314 kilometriä tunnissa.
Auton mittari näytti jopa 314 kilometriä tunnissa.

se

"Alfauros"

Telkkarissa Henrikin rooliksi on jäänyt "tosimies". Alfa-Henrik päätyykin ohjelman aikana sänkyyn useamman naisen kanssa. Hän on myös päässyt kokemaan ryhmäseksiä. Uskaliaana miehenä hän näemmä ottaa riskejä liikenteessäkin. 300 km tunnissa on kuitenkin niin raju ylinopeus, että se voi viedä kortin vähäksi aikaa.

Meno yltyy Ex on the Beach Suomessa! Julia, Iita ja Henrik ryhtyivät villiin kolmen kimppaan: "Se oli semmoinen dildojen Star Wars!"

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!