fbq
Telkkari
16.03.2022 11:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen
save the date -sinkut Mimi, Katariina, Noora
Ensitreffit alttarilla -sarja saa haastajan Suomessa - nämä sinkkunaiset etsivät miestä Save the Date -sarjassa
Telkkari
16.03.2022 11:25
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Nelonen

Nelosen uutuusreality haastaa MTV3:lla pitkään pyörineen Ensitreffit alttarilla -formaatin.

Save the Date on uutuusohjelma, jossa 31-vuotias helsinkiläinen Noora, 29-vuotias tamperelainen Katariina ja 37-vuotias helsinkiläinen Mimi haluavat kukin mennä ensi kesänä naimisiin, tosin tällä hetkellä kaikki naiset ovat vielä sinkkuja.

Ohjelmaan haetaan nyt sinkkumiehiä, jotka haluavat tavata nämä naiset, deittailla ja löytää elämänsä rakkauden. Kukin naisista etsii tosissaan elämänsä rakkautta ja on valmis sellaisen kohdatessaan sitoutumaan lopullisesti. Mukaan hakevilta miehiltä täytyy siis löytyä rutkasti rohkeutta, avointa mieltä ja heittäymiskykyä. Sinkkumiesten hakulomakkeeseen pääset tästä.

Ohjelmassa naisten hääpäivät laitetaan kalenteriin heti alkumetreillä, jonka jälkeen alkaa häiden suunnittelu. Mutta voiko rakkauden löytää asettamalla sille deadlinen?

Kevään ja kesän aikana kuvattavassa ohjelmassa Noora, Mimi ja Katariina suunnittelevat tulevia häitään 50 päivän ajan kuin kuka tahansa morsian: valitaan hääpuku, mietitään vieraslistaa, suunnitellaan hääohjelmaa ja istumajärjestystä omien kaasojen kanssa.

Kaiken tämän lomassa käydään lukuisilla treffeillä ja tutustutaan miehiin, joista yksi voisi lopulta olla tuleva aviomies.

Tutustu ohjelman sinkkunaisiin:

Mimi, 37, Helsinki

MImi

Mimi on elämää rakastava, sosiaalinen ja päämäärätietoinen someammattilainen.

Hänen elämänsä koostuu ystävien näkemisestä, kulttuurista, kirjoista, stand-up-keikoista, matkustelusta ja unelmien toteuttamisesta. Mimi on utelias elämää kohtaan, ja hän haluaa kokea mahdollisimman paljon uusia seikkailuja.

Myös työ on Mimille tärkeä intohimon kohde, ja hän haluaa saavuttaa sen saralla uusia etappeja. Mimi kokee, että elämä pitäisi elää niin, ettei huomista välttämättä ole, tänään pitää tehdä uusia muistoja. Mimi etsii intohimoisesti elämään suhtautuvaa, kultturellia miestä, joka välittää muista ihmisistä ja osaa nauraa itselleen.
 
Mimi omin sanoin:

Ystäväni kuvailevat minua kuplivaksi ja nauravaksi persoonaksi, jolla on kunnianhimoa sekä halua oppia uutta. Rakastan lukea kirjaa kantakahvilassani, käydä leffassa yksin tai ystävieni kanssa, mökkeillä tai treenata. Olen spontaani ja utelias elämää kohtaan, suhtaudun avoimin mielin uusiin haasteisiin ja kokemuksiin. Mottona tällä hetkellä “Pitää mennä, kun menetyttää”.  

Toivoisin löytäväni itselleni kumppanin, joka suhtautuu elämään samalla tavalla kuin minä: innostuu kulttuurista, seikkailuista, pitää itsestään huolta (henkisesti ja fyysisesti) ja osaa ennen kaikkea nauraa itselleen. Itsenäisesti parisuhteessa on se mitä kohti haluaisin mennä, eli nähdään vaivaa ja aikaa parisuhteelle huolehtien siitä, että on omia menoja myös.

Noora, 31, Helsinki

Noora

Maailmanmatkaaja Noora on alun perin Rovaniemeltä, mutta tätä pohjoisen naista ei talven viimat pidättele.

Aina kun mahdollista, Noora pakkaa laukkunsa ja suuntaa maailman lämpöön seikkailuihin näkemään, kokemaan ja hengittämään eri maiden kulttuureja. Spontaanien seikkailuiden lisäksi suorapuheiselle Nooralle rakkaita asioita ovat tietenkin myös Suomessa asuvat ystävät ja perhe.

Elämän pienten onnellisten asioiden äärellä helposti herkistyvä Noora kokee myös tärkeäksi hiljentyä ajoittain omaan seuraan. Noora kaipaa elämäänsä kilttiä kumppania, jonka kanssa nauraa samoille asioille ja keskustella tärkeistä asioista.

Hän toivoo, että kumppanin kanssa voisi elää jotain muuta kuin kahdeksasta neljään arkea, ja että elämän voisi kokea yhdessä spontaanina seikkailuna.

Noora omin sanoin:

Heippa,
Olen Noora, 31-vuotias helsinkiläinen. Alun perin olen kotoisin Rovaniemeltä ja sen myös kuulee minun murteesta. Suomen lisäksi olen asunut kolmessa eri maassa. Rakastan matkailua ja erilaisia seikkailuja, olenkin tosi avoin ja spontaani.
 
Olen ollut sinkkuna hyvän tovin ja sinä aikana olen oppinut paljon itsestäni sekä siitä, mitä haluan tulevalta parisuhteeltani. Toivon tulevalta kumppaniltani luottamusta, huumorintajua, seikkailunhalua sekä avointa asennetta elämään.
 
Parisuhteessa haluan nauttia yhteisestä arjesta sekä pitää hauskaa kumppanini kanssa, myöhemmin sitten myös oman perheen kesken. Tulevaisuuden haaveena minulla on muuttaa johonkin lämpimään ja elää elämää palmujen alla.
 
Hae mukaan, niin mennään treffeille tutustumaan toisiimme ja juttelemaan seikkailuista!

Katariina, 29, Tampere

Katariina

Katariina työskentelee sairaanhoitajana ja pyrkii elämässään näkemään ihmisissä hyvää ja suhtautumaan eteen tuleviin asioihin positiivisesti.

Toisten ihmisten arvostaminen on Katariinalle elämän tärkeimpiä lähtökohtia. Vapaa-aikansa Katariina pyhittää perheelleen, ystävilleen ja labradorinnoutajalleen. Hän unelmoi tavallisesta elämästä, jossa arkea ilahduttaa läheiset ihmiset, koti, luonto, työ ja yritteliäisyys.

Katariina etsii elämäänsä kohteliasta herrasmiestä, joka kunnioittaa muita ihmisiä ja jonka kanssa voi rakentaa arkea, jossa on paljon rakkautta, turvaa ja iloa.

Katariina omin sanoin:

Olen Katariina Mäkelä, 29-vuotias tamperelainen sairaanhoitaja. Vapaa-aikani kuluu perheen, ystävien ja labradorinnoutajani Bertan kanssa. Nautin kaikenlaisesta kuntoilusta. Myös hevoset ja ratsastaminen ovat lähellä sydäntäni. Lapsuuteni olen viettänyt Hämeenlinnassa, jossa äitini, isäni ja isosiskoni edelleen asuvat. Viime aikoina olen viettänyt aikaani sekä Tampereella ystävieni kanssa uusia liikuntalajeja kokeillen ja hyvän ruoan äärellä iltaa istuen että Hämeenlinnassa kummitädin roolista nauttien.
 
Unelmoin tavallisen onnellisesta sosiaalisesta arjesta, johon kuuluu elämästä nauttiminen, uuden oppiminen ja matkustelu. Olisi hauskaa jakaa arki ihmisen kanssa, joka suhtautuu maailmaan optimistisesti sekä kanssaihmisiin lämpimästi.
 
Etsin karismaattista herrasmiestä, jolta ei puutu pilkettä silmäkulmasta. Käytöstavat ja huumorintaju tekevät minuun vaikutuksen. Toivoisin löytäväni miehen, joka on elämänmyönteinen ja keskustelutaitoinen. Ehkä häneltä hieman rohkeuttakin vaaditaan, että tällaiseen ohjelmaan, tällaisella formaatilla, uskaltaa heittäytyä.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »