Hyppää pääsisältöön
ensitreffit mari petri thumb

Ensitreffit alttarilla -pariskunta: Sokkiero! Asuivat vain alle viikon yhdessä - eivät pystyneet nukkumaan samassa asunnossa!

Ensitreffit alttarilla -pariskunnista Mari ja Petri luovuttavat sarjan viidennessä jaksossa alle viikon yhdessä asumisen jälkeen.

Petri muutti Marin luokse, mutta parin erilaisuus on aiheuttanut heidän välilleen niin paljon kitkaa, ettei edes nukkumisesta tule mitään saman katon alla.

LUE MYÖS: Ensitreffit alttarilla -parin törmäyskurssi yltyy - Marin ja Petrin riita kebabista eskaloituu räjähdysherkäksi!

- Niitä asioita mitä on painotettu aikoinaan niin... Niitä ei kumpikaan löydä enää toisesta. Sitten kun on pieniä asioita, jotka alkavat hiertää, ja isommat tulevat ensin niin...sitten myös pienet asiat hiertävät matkassa. Että tässä ollaan kuin kissa ja koira samassa asunnossa, Petri selittää tiistaina 3. lokakuuta nähtävässä jaksossa.

Mari on samaa mieltä.

- Näistä asioista lähti sellainen negatiivisuuden kierre, eikä me olla oikein päästy siitä irti. Se on vain paisunut paisumistaan, Mari huokaa.

Jatkavat ystävinä

Asiantuntijan roolissa ohjelmassa nähtävä seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen ymmärtää, että pariskunnan oli tässä tilanteessa pakko muuttaa omiin koteihinsa.

- Allekirjoitan tämän kaiken ihan täysin. Jo sanat "hiertää" ja "kissa ja koira" kertovat tosi paljon siitä, että se mitä on tehty ei toimi, eli pitää tehdä jotain toisin, ja ottaa toiseen etäisyyttä, Elina toteaa.

Keskustelun jälkeen pariskunta sopii olevansa pelkkiä kavereita ja lähtevänsä liikkeelle ystäväpohjalta.

Ohjelmassa kuusi rohkeaa sinkkua menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman, asiantuntijoiden valitseman ihmisen kanssa.

Tutustu kaikkiin pariskuntiin paremmin täällä! 

Petrin ja Marin sokkipäätöksestä uutisoi ensimmäisenä MTV.

Ensitreffit alttarilla AVA-kanavalla tiistaisin kello 21.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
MTV MEDIA

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!