Ensitreffit alttarilla -Miina valloitti Twitter-kansan sydämen – Rosalle sataa kovaa kritiikkiä: ”Miten meni noin niinku omasta mielestä?”

Telkkari | 07.11.2018 11:28

Supersuositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman grandefinaali nähtiin AVA-kanavalla eilen tiistaina (6.11.).

Kuten moni arvelikin, Eetun ja Rosan vaikea suhde tuli tiensä päähän, mutta kaksi muuta avioparia jatkoi liittoaan onnellisesti yhdessä. 

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Eetu bongattiin ruokaostoksilla kauniin brunetin kanssa: peittelivät yhdessäoloa – paparazzi iski!

Ensitreffit-keskustelua on voinut koko kauden ajan seurata Twitterissä, jossa on viimeisen vuorokauden aikana hehkutettu erityisesti Heikin kanssa avioitunutta Miinaa

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -avioparin vierailu karussa poikamiesboksissa: ”Tyhjä votkapullo…”

 miina ja heikki

- Miinasta tulee kyllä mieleen oma vaimonikin. Ei löydy virheitä. Tosin ei voi löytyä virheitä asiasta, jota ei ole.

- Olipa yllättävä kausi jonka klousaa hyvin : Malta tutustua ja anna mahdollisuus näyttää millainen ihminen on omana itsenään. Ei lisättävää. Onnea Heikki lottovoitosta!

- Enpä ois sarjan alun perusteella uskonut että Miina ja Heikki on nyt lopussa pari jonka onnelle ja luonnollisuudelle huokailen. Huoh, aito rakkaus, aina yhtä kaunis.

Kuten kommenteista näkee, sekä Miinaa että Miinan ja Heikin välistä parisuhdetta on hehkutettu sosiaalisessa mediassa harvinaisen vuolaasti. Samaa ei voi sanoa Rosasta, jota on kutsuttu vaikeaksi persoonaksi. 

Lue lisää: Ensitreffit alttarilla -Rosa hermostuu kesken häämatkan – joutuu tsemppaamaan, ettei ”läväytä” ajatuksiaan miehensä kasvoille: ”Huomasin, että alan käyttäytymään ikävästi!”

- Kaikki muut voitti, paitsi Rosa

- Ai että. Taas yksi kausi onnellisesti paketissa. Miina rocks, Rosa not.

- Rosalla ois paljon opittavaa Sinin reaktioista puolison tekemiin "virheisiin"

- Voi voi Rosa, taitaa elää aika yksin, haavemaailmassa. Ja jos toi oli hyvä kesä ni millanen on se normaali ja huono? Jospa kuitenkin oppii sarjan myötä itsestään - ja paljon.

   - Nyt @MariaVeitola yökylään Rosalle! Kiinnostaa nuoren naisen ajatukset nyt. Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Selvää on se, että Sinin ja Vesan parisuhde on herättänyt katsojista suloisia onnen tunteita, vaikka tällä hetkellä keskustelu onkin keskitttynyt erityisesti Rosaan ja Miinaan. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!