fbqEnnakkosuosikista yllätysinhokiksi: Marko häädettiin Big Brother -talosta – jopa juontaja Elina Kottonen hämmentyi! | Seiska
BB-Marko

Ennakkosuosikista yllätysinhokiksi: Marko häädettiin Big Brother -talosta – jopa juontaja Elina Kottonen hämmentyi!

Telkkari | 16.11.2020 11:13

Big Brother -talossa väki vähenee, ja eilen kisasta häädettiin Marko. Äänestyksen lopputulos oli yllättävä, sillä aikaisempina viikkoina katsojat ovat pelastaneet Markon häätöäänestykseltä.

- Ihan itse tuossa sanoin, että tämä voi kääntyä vielä miten vain. Kieltämättä olen yllättynyt, että tämä kääntyi näin. Marko on häädetty talosta, juontaja Elina Kottonen sanoi suorassa häätölähetyksessä.

Lue myös: "Kuppi meni nurin!" Marko kommentoi julkeasti Ellan rintoja BB-talossa - Ella raivostui täysin: "Kaikki tissimiehet on m*lkkuja!"

Talosta poistuttuaan Markolle näytettiin, ketkä asukkaista olivat antaneet hänelle nimeämispisteitä. Hän sai kaksi pistettä Kristiinalta ja Artolta. Vili antoi Markolle yhden pisteen. Kristiina antoi pisteensä Markon vitsien takia, Vili oman tilan puutteen takia. Arttu koki, ettei Markosta tullut hänelle läheinen asukas missään vaiheessa.

- Heitän läppää, mutta Krissekin heittää aika pahaa läppää välillä. En tuomitse ihmisiä vitsien perusteella. Vilillä oli se, että hän veti keittiötä ympäri 18 kertaa päivässä. Ihan sama milloin sinne meni, niin Vili oli siellä. Artun kanssa ei löytynyt yhteyttä missään vaiheessa. En tiedä, oliko siinä liikaa äijät vastakkain, Marko kommentoi saamiaan nimeämisperusteluja.

Edellisviikolla häädetti Timo kertoi mielipiteensä asukkaista BB-Valvomon haastattelussa:

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!