Hyppää pääsisältöön
bile-dani

Bile-Danilla ja Sammylla välit poikki kesken Temptation Islandin! Dani tylyttää rajusti - syyttää Sammya tekopyhyydestä ja p*skan puhumisesta selän takana!

On tullut jälleen aika kurkistaa Temptation Island Suomi -kulisseihin, sillä Bile-Danin neljännen viikon videopäiväkirja on vihdoinkin ulkona. Tällä viikolla nähtiin sokkikäänne, kun Bile-Danin lähin TIS-ystävä Markus ja hänen kihlattunsa Noora poistuivat saarelta kesken kaiken. 

TAUSTAA: Järkyttävä käänne Temptation Islandissa - varo juonipaljastusta: Tämä pari ulos viettelysten saarelta täysin yllättäen!

- Emme nähneet Markusta enää sen jälkeen, kun hän lähti kesken iltanuotion. Markus oli kirjoittanut minulle kirjeen, mutta tuotanto unohti antaa sen minulle. Onneksi Markus oli ottanut siitä valokuvan ja hän näytti sen minulle, kun tulimme takaisin Suomeen. Siinä oli tsemppiviestejä, sekä Markus pahoitteli että hän jätti minut saarelle noiden idioottien kanssa, Dani kertaa. 

Mies ruotii myös tilanteen, jossa Elias aiheutti Bile-Danin sanojen mukaan polemiikin miesten resortilla. Elias kun päätti sanoa Jonnalle, ettei hän ole sopiva kumppaniehdokas tavallista vaikeamman lapsensaannin vuoksi. 

TAUSTAA: Huhhuh, Temptation Island -Elias järkyttää kuvottavilla puheillaan sinkku-Jonnan hedelmällisyydestä – Amanda Harkimolla kiehuu yli: ”V***u, mikä mulkku oikeesti!"

Oman osansa saavat myös Minna sekä erityisesti Sammy

- Kuulin, kuinka Sammy puhui minusta selkäni takana paljon paskaa, sen jälkeen välimme eivät palanneet enää ennalleen. Sammy ja Minna ovat kyllä tekopyhiä, jos katsoisi sanakirjaa, niin tekopyhän kohdalla olisi Sammyn kuva, tai Sammyn ja Minnan, ota ja tiedä. 

Muista jättää kommentti Bile-Danin vlogivideon alle! Ensi viikolla on nimittäin luvassa Q&A-postaus Temppareista! 


 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!