Telkkari

Big Brotherin paluu – suosikkijuontajakaan ei tiennyt megasalaisuudesta: Kyllä mä lähtisin vielä mukaan!

10.01.2019 13:18

Tv-maailman suuri uutispommi kuultiin tänään torstaina (10.1.), kun Nelonen ilmoitti suosikkisarja Big Brotherin palaavan ruutuihin vielä ensi syksyn aikana. Haku ohjelmaan alkaa myöhemmin keväällä. 

–Fanien toiveisiin on viimein vastattu! Maailman tunnetuin realityohjelma Big Brother saapuu syksyllä Suomeen viiden vuoden tauon jälkeen. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä formaatti elää todellista renessanssia ja kultakauttaan, sillä se on kansainvälisesti tällä hetkellä suositumpi kuin koskaan, tiedotteessa kerrotaan. 

Lue lisää: Big Brother palaa ruutuun!

big brother

Big Brotherin mukana tulee perinteisesti myös Big Brother extra -ohjelma, jonka puikoissa on nähty esimerkiksi artisti ja Toosa TV -lahjakkuus Cristal Snow

– OLEN NÄÄÄÄIN INNOISSANI! Kyllä mä voin myöntää, että jos pyydettäisiin, niin lähtisinhän mä vielä mukaan. Olisi todella siistiä päästä näkemään, millä tavalla viiden vuoden tauko saa tuotannon muokkaamaan pelin kulkua. On jännä nähdä, haluaako televisioyleisö nähdä draamaa, vai enemmän yhteispeliä, sitä että vaikeista tilanteistakin selvitään lopulta yhdessä. Yhteiskunta on muuttunut viime vuosien aikana todella paljon, jonka vuoksi tulee olemaan todella kiinnostavaa, millaisia ihmisiä kilpailussa tullaan näkemään. 

– Ohjelman paluu on onnistuttu pitämään todella hyvin salassa, en ollut kuullut huhun huhua sen paluusta! MUTTA OLEN NÄÄÄÄIN INNOISSANI!  

Cristal tunnustautuu yhdeksi sarjan lojaalisimmista faneista. Kun Cristal ja hänen pikkusiskonsa Viivi Huuska asuivat Martinlaaksossa Vantaalla, katsoivat he ohjelmaa pienessä tietokonehuoneessa. 

Minulla on ollut BB 24/7 -palvelu siitä lähtien, kun se on ollut saatavilla. Siellä me tuijotettiin PC-ruutua, jonka kone pyöritti liveä älyttömän hitaasti, Cristal muistelee. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!