Big Brother

Big Brother palaa ruutuun!

10.01.2019 07:44

Maailman tunnetuimpiin tv-formaatteihin lukeutuva tosi-tv-sarja Big Brother nähdään ensi syksynä Jimillä ja Ruudussa.

Hollantilaisformaatti täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja on ohjelman tiedotteen mukaan tällä hetkellä kansainvälisesti suositumpi kuin koskaan.

- Big Brother on ollut Suomessa tauolla viisi vuotta, jona aikana esimerkiksi sosiaalinen media on muuttunut huimasti. Tämä tuo mukanaan tietenkin runsaasti uusia mahdollisuuksia, ja ohjelma onkin monikanavaisempi kuin koskaan. Big Brother Suomi saa esimerkiksi oman mobiilisovelluksen, jonka avulla katsojat pääsevät entistä lähemmäs talon asukkaiden elämää, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen sanoo.

LUE MYÖS: IHMIS-KEN HEITETTIIN ULOS BIG BROTHER -TALOSTA: UHMASI VIIMEISTÄ VAROITUSTA JA KÄYTTI RASISTISTA KIELTÄ! FANIT RAIVOISSAAN – TUOTANTO SENSUROI KOKO EPISODIN!

- Lähdemme kuitenkin siitä, että aidot ihmiset ja mielenkiintoiset sekä keskenään erilaiset persoonat ovat ohjelman kiinnostavuuden ydin. Big Brother on ainutlaatuinen "sosiaalinen koe", jossa ei pärjää feikkaamalla. Toivommekin, että mukaan hakisi ihan kaikenlaisia ja kaikenikäisiä ihmisiä ympäri Suomen, Noronen jatkaa.

Haku ohjelmaan alkaa myöhemmin keväällä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!