Big Brother -voittaja Joel aikoo selvittää välinsä Sasan kanssa – läheisyys aiheutti ristiriitaisen tunnemyrskyn: ”Keskustelemme rehellisesti kasvotusten”

Telkkari | 30.11.2020 16:08

Tuore Big Brother Suomi -voittaja Joel Jämsinen haluaa keskustella Sasan kanssa asiat selviksi.

Eilen sunnuntaina Big Brotherin voittajaksi äänestetty Joel oli pyörällä päästään kolme kuukautta kestäneen BB-rupeaman päätyttyä.

- En voinut villeimmissä unelmissanikaan uskoa poistuvani talosta voittajana, mutta niin siinä sitten kävi, Joel iloitsi Seiskalle.

 

Rehellinen keskustelu edessä

BB-kauden alkuvaiheessa Sasan ja Joelin läheiset välit olivat isosti otsikoissa. Kaksikko makoili lähes tauotta yhdessä, ja heidän välilleen luotiin romanssia. Joel vaikutti ajoittain ahdistuneen Sasan tarjoamasta läheisyydestä, mutta samaan aikaan hän halusi tämän lähelle.

Lue myös: Sasan ja Joelin intiimi toiminta puhuttaa Big Brother -talossa – Joelilta suora reaktio Sasan temppuun: ”Veit liian pitkälle”

Sasan poistuttua talosta niin Joelilla kuin Sasalla oli ristiriitaiset tuntemukset asioista. BB-talossa Joel koki todellisen tunnemyrskyn, ja hän käyttäytyi levottomasti Sasan poistuttua talosta.

- Uskon, että Sasan kanssa ystävyys jatkuu. Kunhan tilanne hieman laantuu, pääsemme keskustelemaan asioista ja talon tapahtumista. Minulla ei ole mitään Sasaa vastaan, enkä usko Sasallakaan olevan mitään minua vastaan. Jatkamme hyvissä väleissä.

Lue myös: BB-Valvomo: Joel petti Sasan nimeämispisteillään – Sasa katuu tunteitaan? ”Jos saisin tehdä uudestaan…”

Vaikka Joel haluaa keskustella Sasan kanssa asioista, ei häntä ole jäänyt vaivaamaan mikään sen suurempi asia.

- Talossa meillä oli hieman kommunikointivaikeuksia, eikä kumpikaan tiennyt, mikä oli hyvää ja mikä ei. Olemme ottaneet siitä opiksemme, ja nyt keskustelemme rehellisesti kasvotusten. Sen jälkeen olemme molemmat viisaampia.

Sasa kommentoi häneen ja BB-Helmeriin liittyneitä romanssihuhuja:

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD, Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!