Big Brother Suomi: Anu pudotti ihastuneelle Helmerille todellisen uutispommin - sutinaa siviilissä tuttavamiehen kanssa: Sovimme, että hän tulee finaalilähetykseen!

Telkkari | 07.11.2019 16:57

Helmeri yritti saada vastakaikua tunteilleen keskustellessaan Anun kanssa elämästä Big Brotherin päätyttyä.

Helmeri ja Anu ovat viihtyneet toistensa seurassa jo pitkään. Helmeri on ilmaissut hyvin selvästi olevansa ihastunut Anuun, mutta Anu vaikuttaa ottaneen tähän etäisyyttä tunnetasolla.

Helmeri alkoi puhua Anulle toiveistaan BB-taipaleen päätyttyä.

- Kyllä minä ainakin haluaisin kokeilla sen, miltä tuntuisi nukkua vierekkäin ulkomaailmassakin, Helmeri sanoi Anulle.

Anu vastasi Helmerille hymähtämällä, ja Helmeri toivoi Anun ajattelevan samalla tavalla. Anulla oli hänelle melkoinen uutinen kerrottavanaan.

- Mutta tuota… Muistelin juuri sitä, että minulla oli se yksi tyyppi siellä ennen kuin lähdin. Olimme sopineet, että jos olen finaalissa, niin hän tulee finaalilähetykseen. Voi olla, ettei hän tule. En tiedä, Anu kertoi.

Lue myös: Suhde syvenee?! Anu ja Helmeri suunnittelevat tapaamista Big Brotherin jälkeen: "Ootan sitä, et päästään syömään hyvät pihvit"

- Ai sulla on tällainen setti taustalla. Minulla ei ole kyllä mitään, emme ole sopineet mitään sellaista, Helmeri sai sanotuksi.

- Emme mekään muuta kuin sitä, että kun ilmoitin tästä, niin vitsailimme siinä. Sitten sanoin, että jos olen finaalissa, niin kai hän tulee vastaan. Tällainen jäi ilmoille. Muistin sen itse asiassa vasta tänään. Mutta olen tiennyt hänet aika pitkään, hän on ollut samoissa kaveriporukoissa. Ei se mitään, Anu totesi.

"Haluan äkkiä pois täältä!"

Helmeri halusi kääntää keskustelun takaisin häneen ja Anuun.

- Minulla on aika siisti fiilis, että tässä on enää kolme aamua, ja sitten pääsee tutustumaan, olemaan sinun kanssasi ja katsoa mitä tästä tulisi oikeasti. Tai siis sellainen fiilis minulla on.

Lue myös: BB-Valvomo: Evankelista-Ville kohtasi krapulaisen Niko Saarisen – Niko häkeltyi täysin: Apua, mitä täällä tapahtuu!?

Anu pysyi edelleen vähäsanaisena.

- Joo. Minä haluan vain äkkiä pois täältä, hän totesi Helmerille.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!