Katso videot!
BB-Valvomo

BB-Valvomo: Evankelista-Ville kohtasi krapulaisen Niko Saarisen – Niko häkeltyi täysin: Apua, mitä täällä tapahtuu!?

05.11.2019 14:31

Seiskan BB-Valvomoa vetävä Niko Saarinen sai piinapenkkiinsä Big Brotherin puhutuimpiin asukkaisiin lukeutuneen evankelista-Villen. Ville kertoi jo ennen taloon menoaan, että hänen motiivinsa Big Brotheriin osallistumiselle oli Raamatun sanoman levittäminen. Ville rukoili BB-talossa päivittäin, ja Niko pohti, olivatko rukoukset osittain jonkinlaista teatteria.

- Rukoilen ääneen hotellihuoneissa, kotona, autossa… Minä vähän jopa pidättelin vielä, koska Big Brother -talossa ei saanut laulaa. Minä laulan välillä kielillä, joten siinähän olisi sukat pyörinyt jaloissa, kun ihmiset olisivat katsoneet.

Lue myös: BB-Valvomo: Talosta häädetyt Jukka ja Eevis ensimmäisessä yhteishaastattelussa: ”Hyvää seksiä on kyllä ollut ilmassa!”

Niko paljasti Villelle olleensa krapulassa haastattelun aikana. Ville päätti rukoilla Nikon puolesta parantaakseen tämän olon. Rukouksen jälkeen Ville kysyi Nikolta, tunsiko hän minkäänlaista rauhaa sisällään.

- Minulle tuli nyt jokin rauha. En nyt… En tiedä, olenko niin herkillä nyt. Apua, mitä täällä tapahtuu!? Tuo tuntui hyvältä, Niko sanoi hämmentyneenä.

Lue myös: BB-VALVOMO: Mira latasi suorat sanat evankelista-Villestä – ”Hän oli välillä jopa hieman naisvastainen!”

 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!