Vain Seiskassa!

BB-VALVOMO: Niko Saarisen piinapenkissä Eeva-Leena - häpeämätöntä puhetta vessaseksistä ja kyseenalaisesta hygieniasta!

24.09.2019 20:01

Big Brother Suomi -ohjelmasta häädettiin sunnuntaina (22.9) turkulainen Eeva-Leena eli Eevis. Kohuasukas vieraili Niko Saarisen luotsaamassa BB-VALVOMO-videoblogissa. Keskustelu oli suorasukaista, sensuroimatonta ja häpeilemätöntä!

Niko nimittäin pureutuu kaikkien BB-fanien mielessä olleisiin kysymyksiin, kuten Jukan ja Eeva-Leenan suhteeseen ja kyyhkyläisten seksisessioihin.

Lue lisää: Eeva-Leena ja Jukka eivät häpeile mitään! Muhinointia kaikkien nähden heti aamusta – peitto heilui kunnolla! Kuvat!

- Me Jukan kanssa usein sovimme, että mitä tehdään ja missä tehdään, ja peitot siihen päälle ja muuta. Vessahomma oli sellainen, että kun näin netistä, että sitä on näytetty, niin olinhan minä olettanut, ettei sitä näytetä. Olin vähän yllättynyt. Kun vessaan mentiin, niin emme me kauheasti siitä suullisesti puhuneet, mutta saimme jotenkin toisillemme viestitettyä, että... Ainakin minä olin siinä käsityksessä, että me molemmat pidettiin sitä riskinä, että siitä saatetaan jotain näyttää. Enkä mä jälkeen päin ole siitä näreissäni, Eeva-Leena kertoo. 

Eevis vastaa myös kysymyksiin, jotka koskevat hänen hygieniaansa. 

- Katsojille tiedoksi, Eevis ei haise miltään! Niko laukoo. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!