Telkkari

BB-Valvomo: Valehteliko Sami räikeästi tarinoissaan? Tiukkaa tekstiä rajuista juoruista: ”Tietysti ärsyttää, jos yksi nousee framille”

21.10.2020 14:01

Big Brotherista häädetty Sami vastasi BB-Valvomon vieraana hänestä kerrottuihin juoruihin.

Sami herätti keskustelua Big Brother -talossa alusta asti, ja hän kertoi mitä ihmeellisimpiä tarinoita elämästään.

Sosiaalisessa mediassa kirjoitettiin kommentteja, joiden mukaan Sami kertoi Big Brother -talossa ystävilleen tapahtuneita asioita omina tarinoinaan. BB-Valvomon juontaja Jonna Saari haluaa tietää, onko juoruissa perää.

- Ei pidä paikkaansa. Ei millään tapaa. Tietysti, kun on raflaavia juttuja, ja monissa tilanteissa kavereitani on ollut mukana kokemassa niitä, niin karavaani kulkee ja koirat räksyttävät. Tietysti se ärsyttää, jos yksi nousee framille siitä, että olemme tehneet tällaista juttua, Sami täräytti.

Lue myös: BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Lisäksi Jonna keskusteli Samin kanssa tämän viimeisistä hetkistä BB-talossa. Sami jakoi mielipiteitä asukkaiden keskuudessa, ja loppuvaiheessa osa asukkaista imitoi Samia ilkikurisesti tämän selän takana.

Sami ei kokenut asukkaiden puheita ja imitaatioita kiusaamisena.

- Se kuuluu peliin ja asiaan. Aikuiset ihmiset... Jos ottaa itseensä, on väärässä paikassa.

KATSO TÄSTÄ KAIKKI BB-VALVOMON JAKSOT!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!