Katso videot!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

Telkkari | 14.10.2020 15:05

Sunnuntaina Big Brother -talosta häädetty Roope herätti keskustelua talossa ollessaan. Hän kertoi jo ennen taloon menoaan haluavansa aiheuttaa draamaa, ja Big Brother -talossa hän puhui negatiivisesti muista asukkaista heidän selkänsä takana.

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari halusi tietää, onko Roope saanut palautetta perheeltään ja lähipiiriltään talon tapahtumista.

- Ai olenko!? Voin kertoa, että puhelin on laulanut heti sen käteen saatuani. Olen saanut pääosin positiivista palautetta. Vähän sitä, että olin aika kärkäs. Mutta se oli tarkoitus, Roope kertoi.

Lue myös: Taas seksiä BB-kameroiden edessä! Ella ja Arttu tyydyttivät toisiaan käsillä, Ella jäi kiinni valheesta: ”Hirveä lotina ja lätinä kävi” - kuva!

Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän nautti hotellissa ensimmäisestä aamustaan Big Brotherista häädettynä asukkaana. Kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti armottomasta kritiikistä, ja Roopen käytöstä arvosteltiin kovin sanoin.

Roope ei ole loukkaantunut saamastaan palautteesta.

- Siellä on ollut myös hyvää kritiikkiä. Jälkikäteen klippejä katsottuani olen ymmärtänyt, että on ollut ihan aiheellista kritiikkiä. Olin talossa oma itseni – kertaa tuhat. Kaikki tunteet olivat voimakkaampia.

Katso tästä kaikki BB-Valvomon jaksot!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Onko Miss Helsinki -kilpailu tulossa tiensä päähän? Sivuun astuvalta missiemo Rosanna Kuljulta rehellinen arvio: ”En tiedä, tarvitaanko missikisoja, mutta…”

Katso video!

Mikä ilmestys! Venäläisnaisia ylistetään usein jumalaisen kauniiksi – eikä tuore Miss Helsinki-finalisti Maria, 21, ole poikkeus: ”Ehkä ne ovat nämä geenit!”

Katso video!

Tuleeko Mirasta, 23, Suomen kaunein pappi? Upea oululaisblondi kisaa Miss Helsinki -tittelistä – kertoo rehellisesti taustoistaan: ”Aloin rukoilla iltaisin”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!