Telkkari
Katso videot!

BB-Valvomo: Häädetty Roope sai armottomia haukkuviestejä välittömästi talosta poistuttuaan – ”Puhelin lauloi heti käteen saatuani!”

14.10.2020 15:05

Sunnuntaina Big Brother -talosta häädetty Roope herätti keskustelua talossa ollessaan. Hän kertoi jo ennen taloon menoaan haluavansa aiheuttaa draamaa, ja Big Brother -talossa hän puhui negatiivisesti muista asukkaista heidän selkänsä takana.

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari halusi tietää, onko Roope saanut palautetta perheeltään ja lähipiiriltään talon tapahtumista.

- Ai olenko!? Voin kertoa, että puhelin on laulanut heti sen käteen saatuani. Olen saanut pääosin positiivista palautetta. Vähän sitä, että olin aika kärkäs. Mutta se oli tarkoitus, Roope kertoi.

Lue myös: Taas seksiä BB-kameroiden edessä! Ella ja Arttu tyydyttivät toisiaan käsillä, Ella jäi kiinni valheesta: ”Hirveä lotina ja lätinä kävi” - kuva!

Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän nautti hotellissa ensimmäisestä aamustaan Big Brotherista häädettynä asukkaana. Kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti armottomasta kritiikistä, ja Roopen käytöstä arvosteltiin kovin sanoin.

Roope ei ole loukkaantunut saamastaan palautteesta.

- Siellä on ollut myös hyvää kritiikkiä. Jälkikäteen klippejä katsottuani olen ymmärtänyt, että on ollut ihan aiheellista kritiikkiä. Olin talossa oma itseni – kertaa tuhat. Kaikki tunteet olivat voimakkaampia.

Katso tästä kaikki BB-Valvomon jaksot!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!