Telkkari

BB-Valvomo: Marjatta ja Nona laukovat suorat sanat asukkaista – Timon töykeys hämmensi: "Hän on yhden asian mies!"

28.10.2020 19:42

Marjatta ja Nona astelivat Big Brother -taloon reilu viikko sitten, mutta heidän osaltaan taival kesti vain viikon. Kaksikon ajatukset BB-kokemuksen päättymisestä olivat melko erilaiset.

- Fillis on, että tähtävä suoritettu. Olen tyytyväinen suoritukseeni, Marjatta sanoi.

- Päällimmäisenä on ehkä pettymys, koska jouduin lähtemään. Omaan suoritukseeni ei niinkään, mutta kokemus jäi niin lyhyeksi, Nona myönsi.

 

Kylmää kyytiä Paulalle ja Timolle

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari kysyi Marjatalta ja Nona, kuka asukkaista pitäisi häätää talosta sunnuntain suorassa lähetyksessä.

- En voi sille mitään, mutta toivon Paulan putoavan. Mielestäni hän on feikki ja näyttelee. Hän on hyvä juonittelemaan – liian hyvä ollakseen totta. Hänessä on jotain sellaista, joka eikä ole kilttiä, Marjatta sanoi.

Nona on hänen kanssaan samaa mieltä.

- Voisin jopa yhtyä tähän. Ennen taloon menoa ajattelin, että minulla synkkaisi Paulan kanssaan. Tai synkkasi ja tulimme toimeen, mutta emme bondanneetkaan kahdestaan – ainakaan näin nopeassa ajassa. Hän voisi tulla pois dominoimasta.

Myös katsojien keskuudessa kehuja keräävä Timo saa kylmää kyytiä Marjatalta.

- Mielestäni Timo ei ole kauhean hyvä kilpailija tuollaisessa paikassa. Hän on yhden asian mies, ja hän pystyy kertomaan ja luennoimaan omasta asiastaan. Keskustelua hänen kanssaan on vaikea saada. Hän ei pysty keskusteluun, jossa heitellään hauskoja juttuja. Hän luennoi ja kertoo omat juttunsa.

Nona huomasi Timosta tylyn puolen heti taloon astuttuaan.

- Hän vetäytyi jo liven aikana. Menin taloon ensimmäisenä, ja kun toinen alkoi tulla, olin saanut kaikkien nimet ja ammatit ja kaikki perusasiat, mutta Timo ei sanonut sanaakaan, hän hämmästeli.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Julia asteli Big Brother -taloon epävarmana parisuhdestatuksestaan - paljasti vihdoin tilanteensa!

Katso video!

Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Katso video!

Temptation Island -Meiju menee kauneusleikkaukseen – ei kuitenkaan ymmärrä plastiikkakirurgiaan: ”Joudun käyttämään Google-kääntäjää”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!