Katso videot!

BB-VALVOMO - oliko Tarina ärsyttävä vai väärinymmärretty hahmo? Totuus lohduttomasta itkukohtauksesta ja syväanalyysi omasta ärsyttävyydestä!

01.10.2019 19:32

Niko Saarisen luotsaamassa BB-VALVOMO-videoblogissa päästään tällä viikolla keskustelemaan Tarinan kanssa, joka kertoo avoimesti muun muassa huonoista väleistään Kristianin kanssa, avoimesta parisuhteestaan sekä siitä, kuinka voi olla mahdollista, että hänen puolisonsa Runo-nimi sointuu niin hyvin hänen omaansa.

Kun Tarina astui Big Brother -taloon kuukausi sitten, sai hän osakseen runsaasti kritiikkiä. Katsojia ärsytti hänen tapansa opetella uusien asukkaiden nimiä sekä se, että ensimmäisenä iltana nainen purskahti lohduttomaan itkuun kuultuaan joutuvansa nukkumaan ensimmäisen yönsä sohvalla. Nyt nainen kertoo, mistä todellisuudessa oli kyse. 

Lue lisää: BB-Tarina teki merkittävän muutoksen ennen Big Brotheria - vaihtoi nimensä!

Keskustelupalstoilla on käyty koko kauden ajan debattia siitä, oliko Tarina ja hänen yltiöpositiivinen elämänasenteensa ärsyttävä, vai oliko psykologiksi opiskeleva nainen vain yksinkertaisesti väärinymmärretty. Myös tähän saadaan vastaus uudessa BB-VALVOMOSSA.

Katso myös: BB-VALVOMO: Niko Saarisen piinapenkissä Eeva-Leena - häpeämätöntä puhetta vessaseksistä ja kyseenalaisesta hygieniasta!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Eva-Liisa Orupõld

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!