fbq
Telkkari
24.09.2020 10:41
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen
BB-SAMI KOIRUUDET
BB-Samin koiruudet ja outo käytös ärsyttävät muita Big Brotherin asukkaita: "Tuo oikeistolainen sovinisti on drama queen"
Telkkari
24.09.2020 10:41
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen

BB-talossa ovat hermot kireällä. Sami sai eilen Big Brotherilta salatehtävän. Hän aloitti myös tavaroiden varastelun BB-talossa.

Miehen koiruudet ovatkin alkaneet jo kiristämään muiden asukkaiden hermoja.

Eläimet ja ihmiset

Tällä viikolla BB-talon asukkaat jaettiin kahtia maatalon asukkaisiin ja eläimiin. Eläinasuihin pukeutuivat viime viikon mökkiläisten lisäksi Ella. Eläinten kokoonpano on siis Niko-hevonen, Paula-kukko, Kristiina-possu, Ella-possu, Roope-lammas, Olli-Pekka-lehmä ja Sami-koira. 

Lue myös: Big Brother -Sini avautui avioliiton vieneestä BB-kokemuksestaan - hukkuu viesteihin: ”Jollakin on niin kireällä vanne päässä”

He asustavat omassa suojassaan ja muiden asukkaiden tulee huolehtia heidän hyvinvoinnistaan ja virikkeellisyydestä. Eläinasukkaista vain Sami saa liikkua talon sisällä ihmisasukkaiden seurassa. 

bb-talo kuvakaappaus

Riitaa ryhmässä

Muut eläinasukkaat makoilivat pedeissään ja keskustelivat Samin touhuista, kun Sami oli talon puolella. Heitä ärsytti se, että Sami varastelee erinäisiä tavaroita ihmisten puolelta eläinten suojaan. 

- Mitä me hyödytään siitä, että me pöllitään joku munakello noilta? Siitä tulee vain kakkaa niskaan, Ella ihmettelee. 

Samin oudot puheet herättivät myös epäilystä eläinasukkaiden riveissä. Jokaisen ihmisasukkaan tulee käyttää koiraa ulkona keskellä yötä vähintään yhden kerran viikon aikana. 

Sami oli aiemmin sanonut muille asukkaille valvoneensa koko yön. Eläimet pohtivat, oliko Sami todella valvonut viime yönä. He ihmettelivät, ettei Sami ollut vaikuttanut laisinkaan väsyneeltä kuluneen päivän aikana. 

- Tuntuu, että se halusi vain saada jotain arvostusta meiltä, Ella miettii.

bb-sami koirana
Sami-koira yrittää kommunikoida viittomakielellä. 

Lue myös: BB-Sasa murtui yllättäen Big Brother -talossa: "Mulla ei oo täällä enää ketään"

Maatilan eläimet ovat olleet talon puolella asustavien hoitajien ruokahuollon varassa. Muut kuitenkin epäilevät Samin saaneen talon puolella vatsansa täyteen herkkuja, sillä koiralle ei aiemmin maistunut eläinasukkaille tarjottu jauheliha. 

Asukkaat kyseenalaistavat, miksi Sami valittaa roolinsa rankkuutta muille. Samin vihainen tapa puolustella omia tekojaan myös ärsyttää muita asukkaita. Yksi esimerkki pihalla kävelystä nousee ilmoille, kun Niko kysyi Samilta, voiko koira hyvin urheilusuorituksen jälkeen? Huolestuneeseen kysymykseen Sami oli töksäyttänyt: "Mene itse juoksemaan tuonne ympyrää". 

- En tajua, miksi Samin piti vastata noin, Niko ihmettelee.

- Joku väittää, että LGBTQ-ihmiset ovat dramaattisia. Kyllä se on tuo oikeistolainen sovinisti, joka on kaikista eniten drama queen, Ella pamauttaa. 

Asukkaat ihmettelevät Samin tyyliä puhua rahasta ja ylpeillä sillä, mitä mikäkin maksaa.

- Mielestäni on outoa mainita hinta jostain jutusta, ellei joku kysy sitä. Ajattelen silloin ihmisen olevan "köyhä rikas", Roope toteaa.

Keskustelu kääntyy merkkilaukkuihin ja Ella kertoo, paljonko kalliit luksuslaukut maksavat. 

- Ikea-laukku menee ihan hyvin, Olli-Pekka vitsailee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »