fbq
Telkkari
16.11.2017 21:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media
Esa ja Johanna Napakympin kuvauksissa
BB-Johanna Karjusen Napakymppi-matkan yllättävä käänne: Tinder-treffeille amerikkalaismiehen kanssa!
Telkkari
16.11.2017 21:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Nelonen Media

Herra X ihastui Julkkis Big Brotheristakin tuttuun Johanna Karjuseen illan (16.11.) Napakymppi-jaksossa.

Herra X eli 48-vuotias Esa valitsi Napakymppi-matkakumppanikseen Johannan, ja kaksikko suunnisti pidennetylle viikonlopulle Krakovaan, Puolaan.

− Meillä oli hauska matka! Esa ei ollut kuitenkaan minun mieheni, enkä minä hänen naisensa. Päätimme heti matkalle lähdettyämme, että olemme vain kavereita. Aluksi pelkäsin, että joudun kiertämään kaupungilla yksin, mutta onneksi niin ei tapahtunut, Johanna kertoi Seiskalle.

Tinder-treffeille toisen miehen kanssa

Johanna ja Esa kumpikin selasivat deittisovellus Tinderiä matkan aikana, ja Johanna päätyi treffeille Krakovassa asuvan yhdysvaltalaismiehen kanssa.

− Esa oli aluksi mukana treffeillä. Amerikkalaismies vei meidät paikallisten suosimiin paikkoihin, joissa ei ollut turisteja. Jossain vaiheessa Esa lähti omille teilleen, ja kyllä minä löysin itseni amerikkalaismiehen luota, Johanna naureskeli.

Hänen mukaansa mies olisi halunnut nähdä uudestaan, mutta Johanna ei kuitenkaan innostunut ajatuksesta.

− Hän kuitenkin asuu Puolassa, minä Suomessa, joten ei sellaisesta kaukosuhteesta olisi tullut mitään. En edes muista miehen nimeä enää.

”Alan olla kaikkiruokainen”

Johanna on ollut sinkkuna seitsemän vuotta, ja nyt hän todella haluaisi löytää elämänkumppanin.

− Alan olla miesten suhteen kaikkiruokainen. Haluan miehen isolla M:llä. Olen sen verran puhelias ihminen, että tarvitsen jonkun, joka uskaltaa hieman rauhoitella minua. Haluan miehen, joka osaa ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Napakymppi Nelosella torstaisin kello 21.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »