fbq
Telkkari
02.02.2022 21:50
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Avoliitto! Julia-rakastaan Temppareissa pettänyt Eetu rakastui viettelijä-Essiin
Telkkari
02.02.2022 21:50
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomessa Julia-rakkaansa kanssa eronnut Eetu rakastui ohjelmassa sinkkuna olleeseen Essiin.

Eetun ja Essin suhde syveni Temptation Island Suomessa niin paljon, että he päätyivät harrastamaan seksiä useita kertoja. Kuten arvata saattaa, Eetu erosi silloisesta tyttöystävästään Juliasta heidän viimeisellä iltanuotiollaan.

Eetu aloitti yhteydenpidon Essiin heti kuvausten jälkeen. Seiskan Iltarovio-ohjelman vieraaksi saapunut Eetu onkin nykyään onnellinen mies.

- Seurustelemme Essin kanssa, ja meikäläinen on ollut täällä Kajaanin suunnalla jo aika pitkään. Asumme Essin kanssa yhdessä. Se on helpointa tässä tilanteessa. Jos emme olisi muuttaneet yhteen, olisin todennäköisesti Salon tai Turun suunnalla. Silloin seurustelusuhde olisi ollut vaikeampi. Hankimme kokonaan uuden asunnon Kajaanista, Eetu kertoo.

Hänen mukaansa arki uudessa kotikaupungissa on sujunut hyvin. Aikaisemmin Eetu asui Salossa.

- Sain täältä työpaikan kokkina, ja aloitin restonomin opinnot Kajaanin ammattikorkeakoulussa. Siinä arki pyörii. 

Eetu ja Essi eivät alkaneet seurustella välittömästi Temptation Island Suomen kuvausten jälkeen.

- Näimme aika monta kertaa ennen sitä. Kävimme Tampereella ja olimme täällä Kajaanissa. Olin silloin vielä töissä etelän suunnalla. Aloin olla paljon Kajaanissa, ja sitten jossain vaiheessa pohdimme, jos jäisinkin tänne. Sitten aloimme seurustella.

Mitkä välit Juliaan?

Eetun ja Essin romanssin roihahtaminen Temptation Islandissa oli raskasta etenkin Eetun silloiselle tyttöystävälle Julialle. Julia joutui muun muassa näkemään kaksikon petipuuhat videolta.

- Minun ja Julian välit ovat sellaiset, että koen meidän pystyvän keskustelemaan asioista. Olemme keskustelleetkin. Emme sen enempää ole nähneet toisiamme tai mitään. Silloin tällöin olemme laittaneet toisillemme viestiä. 

Ex-pari on pitänyt yhteyttä kohusarjan rankkojen jaksojen tiimoilta.

- Julia laittoi yhdessä vaiheessa viestiä, että miten minulla menee. Kun tietyt rankat jaksot tulivat ulos, kysyin hänen vointiaan ja lähetin tsempit.