Hyppää pääsisältöön
tis-elias

Astetta rajummista seksileikeistä kiihottuva Temptation Island Suomi -Elias huokuu itsevarmuutta: ”naiselle 20 orgasmia tunnissa” - tämä on miehen salaisuus!

Viime ja tämän viikon Temptation Island Suomi -ohjelmassa on tullut selkeästi esille, että pariskuntana mukaan lähteneet Vilma ja Elias piristävät makuuhuonetoimintaansa muun muassa tukistamalla, kuristamalla ja piiskaamalla… 

TAUSTAA: Temptation Island Suomi -Vilman seksitunnustukset jatkuvat: En tule perusjyystöstä – pitää olla kuristamista, tukistamista, piiskaamista…”

sami kuronen

Elias kuuleekin avovaimonsa tutuista mieltymyksistä torstain Temptation Islandin iltanuotiolla. Videon siivittämänä ohjelman juontaja Sami Kuronen tiedusteleekin Eliakselta parin seksielämästä.

Olet uhonnut, että annat naiselle jopa 20 orgasmia tunnissa. Mikä on salaisuutesi?

- Salaisuus on se, että olemme hyvin yhteen sopivia. Olemme olleet ensimmäisestä kerrasta asti ja sen lisäksi en ole itsekäs sängyssä. 

santeri

Samalla videolla Elias kuulee kuinka Santeri Poro” pohtii kuinka hän olisi Vilmalle parempi poikaystävä. 

- Loppupeleissä hyvinkin mukavaan ja analyyttiseen sävyyn kundit puhuu tuolla, vaikka Santeri sanoikin olevansa Vilmalle parempi poikaystävä kuin minä. Siinä on se iso ero, että Vilma etsii aviomiestä ei poikaystävää. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!
 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
nelonen media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!