fbq
Uutiset
25.05.2019 11:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus
Antti TUisku
Antti Tuiskun firma on kuin irti päästetty peto! Liikevaihto yli miljoona euroa - tulos kunnolla voitollinen!
Uutiset
25.05.2019 11:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Seiskan toimitus

Poptähti Antti Tuiskun, 35, firmalla menee hyvin. 

Lue myös: Antti Tuisku sai opiskelunsa päätökseen - näin maireasti hymyilee liikunta-alan ammattilainen: ”Nyt voikin valmistautua musajuttuihin!”

Tuoreimmasta Pe-To Entertainment oy:n  tilinpäätöksestä (1.1.-31.12.2018) selviää, että yrityksen liikevaihto nousi 309 232, 52 eurolla. 

Tilikaudella liikevaihtoa kertyi yli miljoona euroa! Yritys teki voittoa 626 940 euroa. Voitto oli tuntuvasti suurempi kuin edeltävällä tilikaudella.

Osasyynä menestykselliselle tilikaudelle voi olla Antin viime kevään Mun on pakko twerkkaa -jäähyväiskeikkakiertue, joka päättyi kahteen eri Hartwall Arena -keikkaan. 

Paluu uralle? 

Antti aloitti opiskelemaan viime vuonna liikunta-alantutkintoa jäätyään pitkälle, määrittelemättömälle tauolle musiikkiuraltaan. Poppari on antanut kuitenkin vihiä tulevasta paluusta toistavasti Instagram-tilillään. 

- Nyt voikin alkaa keskittymään musajuttuihin, Antti kirjoitti kuvaan, jossa tuulettaa tutkintotodistustaan. 

Talonomistaja

Antti omistaa Uudellamaalla hulppean hirsilinnan ja on ilmeisesti myös kova poika saunomaan, sillä hänen kodissaan on kaksi saunaa. Yksi on itse talossa ja toinen takapihalla erillisessä mökissä, jonka terassilta avautuu upea metsäinen maisema.

Viime talven Antti kortteerasi osaksi Espanjassa, missä hän hoiti osan opiskeluistaan etänä.


Juttua muokattu Antti Tuiskun hirsilinnan osalta maanantaina 27.5.2019 klo 15.08.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »