fbq
Telkkari
25.11.2018 19:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Jasmin Määttä
Aira Samulin
Aira Samulin kannustaa Edis Tatlia Tanssii tähtien kanssa -studiossa – aikoo antaa erityisen lahjan suoran lähetyksen jälkeen: ”Tämä on ollut hyvää surutyötä!”
Telkkari
25.11.2018 19:55
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto, Jasmin Määttä

Viihdetaiteilija Aira Samulin ei saapunut suoraan Tanssii tähtien kanssa -lähetykseen tyhjin käsin.

Hänellä oli mukanaan isänsä veljestä Sten Suviosta tehty lehtiartikkeli. Aira kertoi Seiskalle, että TTK-finalisti Edis Tatli näyttää hämmästyttävän paljon Steniltä, ja siksi hän halusi tuoda lehtiartikkelin mukanaan. Aira aikoo lahjoittaa artikkelin Tatlille suoran tanssilähetyksen jälkeen. Ediksen tavoin myös Sten oli nyrkkeilijä.

- Minä valmensin nyrkkeilijöitä, ja hän kävi tanssikoulussani opettamassa varjonyrkkeilyä. Sten oli myös hirveän hyvä voimistelija, Aira muisteli Seiskalle ennen Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen alkua.

Sten

Vaikka Stenin kuolemasta on kulunut jo paljon aikaa, on menetys vaikuttanut Airaan edelleen. Tanssii tähtien kanssa -lähetysten ja Ediksen kehityksen seuraaminen on ollut Airan mukaan nautinnollista ja surua helpottavaa.

- Tämä on ollut hyvää surutyötä, lääkettä suruun.

Sten

Aira on puhunut tanssin puolesta jo vuosikymmenten ajan. Hänen mukaansa tanssiminen vaikutti setänsä nyrkkeilysuorituksiin positiivisesti.

- Sten treenasi tanssia, koska se pehmensi lihakset ja teki iskusta voimakkaamman. Nyt olisi hyvä, jos Ediksellä olisi EM-kilpailut tai mitkä tahansa, jotta näkisimme, miten paljon tanssi vaikuttaa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »