Aamulypsyssä lopettanut Juha Perälä palaa juontajaksi uuteen ohjelmaan – juontajaparina Eero Ritala!

Telkkari | 10.06.2020 12:42

Elokuussa FOX-kanavalla alkaa uusi Melkein MENSA -viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Mediapersoona muistetaan parhaiten pitkästä radiojuontajan urastaan Radio Suomipopin Aamulypsyssä, jonka juontajana hän lopetti noin vuosi sitten. 

Toinen tuttu kasvo sarjassa on humoristinen näyttelijä Eero Ritala, joka on vakiokapteenina ohjelman toisessa joukkueessa. 

Nopeatempoinen tv-kilvoittelu perustuu tiedotteen mukaan suosittuun norjalaiseen Huskestue-formaattiin, joka on pyörinyt siellä jo vuosia. 

Hyväntuulisessa ohjelmassa on luvassa naurua ja kiperiä tilanteita, kun kahden hengen joukkueet ottavat mittaa toisistaan. 

Juha Perälä ja Eero Ritala

Melkein MENSAn haasteisiin tarttuu siis joka viikko kolme uutta vierasta. Heistä kaksi kilpailevat joukkueena Eero Ritalaa ja kolmatta vierasta vastaan.

Jokaisessa jaksossa he pyrkivät vastaamaan hankaliin kysymyksiin, jotka pyörivät kahden teeman ympärillä ja tyhmyydestä rankaistaan rajusti. Vastaamaan kisaajat pääsevät vasta suoritettuaan eriskummallisia tehtäviä. 

Juontaja Juhan mukaan sarjassa voi tapahtua mitä vain. 

 – Tämä ohjelma on melkoinen tietovisan, toimintakomedian ja talk show’n risteytys. Tarjolla on sadetta ja sähköiskuja, noloja tilanteita ja vaaran tuntua. Yleensä saan itse näpeille, mutta onneksi olen kerrankin karttakepin toisessa päässä, opettajana, Juha kertoo. 

Melkein MENSA alkaa FOX-kanavalla tiistaina 18.8. klo 20.00. 
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:FOX
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!