fbq
Rikos
11.05.2022 12:09
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram
Joni Hesselgren
Sometähtien oikeussoppa! BB:stä tutulle Joni Hesselgrenille jälleen syyte kunnianloukkauksesta - asianomistajana tunnettu tubettaja
Rikos
11.05.2022 12:09
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram

Big Brotherista tunnettua sometähteä Joni Hesselgreniä vastaan on nostettu jo toinen kunnianloukkaussyyte.

Asia vahvistetaan Seiskalle Helsingin käräjäoikeudesta. Syyte on tullut vireille tämän vuoden maaliskuussa.

Asianomistajana on tubettajana ja muotibloggajana tunnettu Janne Naakka. Asiaa tullaan täällä tietoa käsittelemään käräjäoikeudessa elokuussa.

Seiska tavoitti Jannen, joka kieltäytyi kommentoimasta asiaa. Seiskan tavoittama Joni puolestaan kommentoi tapausta lyhyesti.

- Minulla ei ole muuta kommentoitavaa, kuin että tämä on naurettavaa, hän kuittaa.

Lue myös: Tubettajat käräjillä! BB:stä tutulle Joni Hesselgrenille syyte kunnianloukkauksesta – vastassa tunnettu sometähti

 

Käsittely kesken

Viime joulukuussa Seiska kertoi edellisestä, lokakuussa 2020 vireille tulleesta kunnianloukkauksesta, jossa vastaajana on niin ikään Joni ja asianomistajana Janne. Tämän syytteen käsittely on edelleen kesken. 

Lue myös: BB-Joni Hesselgrenin sugar daddy lopetti sponsoroimisen - toyboylta katkera purkaus: "Se oli liian lihava ja limainen mulle"

Kumpikin osapuoli on tuttu sosiaalisesta mediasta. Janne tiedetään suositusta naaG-nimisestä muoti- ja lifestyleblogistaan, jota hän on pitänyt jo vuodesta 2009 saakka. Hän julkaisee myös YouTube-videoita kanavalleen, jolla on 137 000 tilaaja. Janne julkaisee lisäksi Olohuone-nimistä podcastia.

Joni puolestaan nousi tunnetuksi Big Brotherin vuoden 2014 kaudelta. Hänkin on tuttu YouTuben puolella, missä hänellä on 65 600 tilaajaa. Instagramissa häntä seuraa yli 15 000 ihmistä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »