fbq
Rikos
27.04.2022 17:20
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Rex Features
Kuvituskuva
Someräppäri Milan Jaffille uusia tuomioita - potki uhria päähän ja vohki lompakon
Rikos
27.04.2022 17:20
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Rex Features

Someräppäri Milan Jaff, 22, on saanut kaksi uutta rikostuomiota.

Jaff tuomittiin tänään keskiviikkona (27.4.) pahoinpitelystä ja näpistyksestä. Jutussa on kaksi miespuolista asianomistajaa eli uhria. Jaffia syytettiin molempien pahoinpitelystä, mutta yksi syytteistä hylättiin. 

Pirkanmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan, että pahoinpitely ja näpistys oli tapahtunut Tampereella vuoden 2020 tammikuussa.

Jaff oli potkaissut maassa maannutta uhria ainakin kerran päähän. Uhrille oli aiheutunut kipua olkapäähän, turvotusta poskipäähän sekä mustelmia ohimoon.

Lue myös: Näin asuu räppäävä kohurikollinen Milan Jaff – katso kuvat!

Joukkotappelu 

Käräjäoikeuden toimittamien asiakirjojen mukaan uhri kertoi oikeudessa nähneensä ravintolan ulkopuolella tappelun, jossa hänen kavereitaan oli hakattu ja potkittu isolla porukalla.

Uhri oli tunnistanut tappeluun osallistujien joukosta Jaffin, joka oli ollut samassa ravintolassa aiemmin illalla. Uhri oli nähnyt Jaffin somevideoita aikaisemmin. Hänen mukaansa Jaffin vaatetuksessa oli painettuna hänen nimensä ja ”Kurdish Mafia” -teksti.

Tappelun päätyttyä uhri oli mennyt juttelemaan eräälle naistutulle, jota oltiin pahoinpidelty. Jaff hyökkäsi uudestaan uhrin tutun kimppuun ja kuvasi tilannetta samaan aikaan puhelimellaan. 

Lue myös: Mitä tapahtui someräppärille? Milan Jaff ei päässyt oikeuteen terveyssyistä - avustajalta yllättävä vastaus

Jaff esitteli varastettua lompakkoa somessa

Uhri oli yrittänyt mennä tilanteeseen väliin, jolloin hänet kaadettiin maahan. Hän löi päänsä kaatuessaan ja näki, kun Jaff potkaisi häntä päähän. Uhrin päästyä pois tilanteesta hän huomasi, että hänen lompakkonsa oltiin viety. 

Seuraavana päivänä Jaff oli esitellyt kyseistä lompakkoa somevideoissaan.

Jaff sai rikoksista 60 päivää ehdollista vankeutta. Hänet määrättiin maksamaan uhrille korvauksia kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 200 euroa, ja anastetusta lompakosta sisältöineen ja uusimistoimista 75 euroa. Jaff joutuu myös maksamaan uhrin oikeudenkäyntikulut.

Tuomio ei ole lainvoimainen.