fbq
Rikos
22.04.2022 15:37
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Rex Features
Kuvituskuva
Mitä tapahtui someräppärille? Milan Jaff ei päässyt oikeuteen terveyssyistä - avustajalta yllättävä vastaus
Rikos
22.04.2022 15:37
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Rex Features

Someräppäri Milan Jaffin, 22, oli määrä osallistua oikeudenkäyntiin Helsingin käräjäoikeudessa eilen torstaina (21.4.).

Someräppäriä syytetään tuhoisan kostoiskun suunnittelusta ravintola Kaivohuoneelle. Syytettyinä on Jaffin lisäksi myös kahdeksan muuta miestä törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

Jaff ei kuitenkaan päässyt itse paikan päälle oikeudenkäyntiin. MTV Uutisten mukaan tuomari ilmoitti salissa, ettei Jaff kykene saapumaan oikeuteen terveyssyistä. 

Lue myös: Nyt on bling bling kaukana: tällaisella autolla kohuräppäri Milan Jaff kylvi kauhua jengisodan keskellä - kuva!

Uutissivuston mukaan vankilan terveydenhuolto oli kieltänyt Jaffin osallistumisen istuntoon. Asiaa ei avattu sen enempää. 

Asianajajalta yllättävä vastaus

Seiska tavoitti Jaffin avustajan Juho Tuomen joka kertoi olevansa itsekin pimennossa Jaffin terveydentilasta.

– Minulla ei ole tähän asiaan mitään kommentoitavaa. En tiedä asiasta muuta kuin ne samat asiat mitkä kerrottiin salissa eilen.

– En pystyisi vastaamaan vaikka tietäisin, mutta tässä tilanteessa voin sanoa etten tiedä. Vankilasta viestintä on yksisuuntaista. Vankilasta vanki voi soittaa avustajalleen, mutta avustaja ei pysty soittamaan avustettavalle, Tuomi mainitsee Seiskalle.

Jaff on ollut vangittuna jo useita kuukausia. MTV Uutisten tietojen mukaan Jaff pahoinpideltiin vankilassa helmikuussa. Epäilty pahoinpitelijä on kytköksissä Mantaqa-jengiin.

Lue myös: Näin asuu räppäävä kohurikollinen Milan Jaff – katso kuvat!

Rikostausta paljastui

Jaff on ollut lähes viikoittain kohuotsikoissa, kun hänen raju rikoskierteensä paljastui.

Jaff on aiemmin tuomittu lukusista rikoksista, kuten pahoinpitelyistä, ryöstöstä, kotirauhan rikkomisesta sekä vaarallisen esineen hallussapidosta.

Häntä syytetään myös törkeästä lapsenraiskauksesta sekä raiskauksesta Helsingin käräjäoikeudessa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »