fbq
Rikos
13.08.2022 09:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tiina Jylhä ja Onni Sarmaste
Onni Sarmaste katosi haastemiehiltä – Seiska löysi yllättäen kohutun maskikauppiaan: ”Täällä mä olen”
Rikos
13.08.2022 09:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi marraskuussa 2021, että maskikauppakohussa ryvettynyt Tiina Jylhä-Valkonen on jättänyt asianomistajan haasteen, jossa vastaajana on kohuliikemies Onni Sarmaste. Vastapuolella olivat virolainen yhtiö ja Tiina itse.

 

Asia ei ole toistaiseksi edennyt Helsingin käräjäoikeudessa.

– En valitettavasti voi kommentoida tähän asiaan mitään sen keskeneräisyyden takia, mutta edustajani Kari Uoti varmaankin osaa vastata puolestani asiaan, vähäsanainen Tiina Jylhä-Valkonen toteaa Seiskalle.

Lue myös: Maskikohu paisuu paisumistaan! Näin happamasti Onni Sarmaste kommentoi Tiina Jylhän miljoonakannetta: "Kuinka tyhmä..."

”Herraa ei näyttäisi kiinnostavan…”

Seiska tavoittikin oikeustieteen tohtori Kari Uotin kommentoimaan tilannetta.

– Herraa on yritetty tavoitella, mutta häntä ei ole saatu haastettua. Näyttäisi siltä, että Sarmastetta ei näyttäisi kiinnostavan selvitellä asiaa oikeussalissa, Uoti napauttaa.

Käräjäoikeus on määrännyt asialle istuntopäivän, mutta mikäli liikemiestä ei tavoiteta, voi oikeudenistunto siirtyä harmaaseen tulevaisuuteen.

Lue myös: Tiina Jylhä haastoi Onni Sarmasteen oikeuteen!

Tuoreita somepäivityksiä

Viimeisimmät päivitykset Onni Sarmaste on tehnyt Instagram-tililleen torstaina (11.8.). Päivityksestä ei selviä kohuliikemien olinpaikkaa. 

Edeltävistä päivityksistä on kuitenkin havaittavissa, että liikemies on ollut viime kuukausina esimerkiksi Kroatiassa ja Bulgariassa.

Huhtikuussa Seiskan lukija bongasi Sarmasteen juhlatuulella kiinteistömoguli Jethro Rostedin kanssa Espanjan Aurinkorannikolta.

Lue myös: Päivien bileputki! Jethro Rostedtin ja Onni Sarmasteen kostea meno hirvitti Espanjassa – kuva!

Seiska tavoitti Onnin

Toimittaja päätti kokeilla kepillä jäätä ja kaivoi Onnin numeron puhelimensa muistista.

Hetken hälyyttämisen jälkeen hyväntuulinen Onni vastasi puhelimeen. 

– Minusta on naurettavaa, että Jylhä lähtee hakemaan korvauksia diilistä, missä hän ei ollut edes mukana perustuen sopimukseen, joka oli purettu. Katsotaan tätä sitten käräjäsalissa aikanaan.

– Täällä minä olen Espanjassa, jos joku mua etsii, Onni nauroi lopettaneen puhelun.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »