fbq
Kotimaa
02.04.2022 07:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jethro Rostedt ja Onni Sarmaste
Päivien bileputki! Jethro Rostedtin ja Onni Sarmasteen kostea meno hirvitti Espanjassa – kuva!
Kotimaa
02.04.2022 07:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Kohuliikemiehet Jethro Rostedt ja Onni Sarmaste viettivät toissa viikolla kosteaa elämää Espanjan Aurinkorannikolla.

– Jethro ja Onni ryyppäsivät monta päivää kimpassa Jetin viettäessä synttäreitä. Kaksikko kumosi drinksuja niin Fuengirolassa kuin Marbellassa. Älämölö oli välillä todella raikuvaa, kun bilekaverukset kaatoivat viinaksia kiduksiinsa. Menoa ei voinut olla huomaamatta, Espanjasta hirvitellään.

Onni ja Jethro

Lue myös: Kohuttu maskikauppias Onni Sarmaste ulosoton kourissa: kerää parkkisakkoja kuin postimerkkejä - tonnien rästit!

Asunto täynnä luksusta

Seiska vieraili tavella Jethron luona Aurinkorannikolla kiinteistöveijarin hulppeassa loma-asunnossa. Useita asuntoja omistava Jethro on tehnyt tällä kertaa poikkeuksen ja muuttanut vuokralle.

Modernisti sisustettu sadan neliön kattohuoneisto kätkee sisäänsä kaksi makuuhuonetta, suuren avokeittiön sekä koko kerrostalon mittaisen ulkoterassin. Sieltä avautuu komea näkymä Välimerelle ja läheiseen keskustaan.

Lue myös: "Maistuu, maistuu" - Jethro Rostedtin ökyasunnosta ei kalja lopu kesken - näin kiinteistöveijari asuu Aurinkorannikolla: kuvat!

Jethrolla on ollut asunto Espanjassa jo vuosia. Ensimmäisen Espanjan-kämppänsä Jeti hankki vuonna 2018 Mijaksen vuoristokylästä, mutta myi sen ja muutti rannan tuntumaan.

– Asunnon sijainti ja mukavuudet sulattivat meikäläisen. Kuumana kesäpäivänä lämpötila tosin nousee todella korkeaksi, sillä tänne paistaa aurinko koko päivän. Silloin huoneisto on melkoinen pätsi, Jethro kertoi tammikuussa asumiskuvioistaan.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »