Hyppää pääsisältöön
Possu sai uuden elämän.

Teurastusta paennut possu sai uuden elämän ja kodin!

Puolivuotias Wilbur-possu on saanut uuden alun paettuaan teurastamolta Floridassa. Eläinjärjestö 100+ Abandoned Dogs of Everglades Florida on löytänyt sisukkaalle porsaalle uuden kodin.

Amy Roman tiimeineen haki Wilburin hoiviinsa, kun asukkaat ilmoittivat sen juoksentelevan vapaana paikallisen kerrostalon pihalla. He arvelivat, että possu oli karannut läheiseltä teurastamolta. Sen jälkeen Wilbur on viihtynyt eläinsuojassa, jossa se on ystävystynyt hoitajien ja rescue-koirien kanssa. 

– Se on kuuluisa, kaikki rakastavat sitä. Sen oli tarkoitus päätyä ruoaksi jonkun lautaselle. Se on todella herkkä ja älykäs. Se on upea, upea eläin, Roman hehkuttaa. 

Wilburin tarina on saanut huomiota mediassa ja urhea possu on saanut faneja ympäri maailmaa. Wilbur ei suinkaan tule päätymään lautaselle, vaan sille on löytynyt uusi koti länsirannikolta.

– Niin paljon kuin haluaisinkin pitää sen luonani ikuisesti, minulla ei ole tiloja satakiloiselle sialle, Roman harmittelee.

Lähde: UPI

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!