Oho

Syyttäjä uskoo Madeleine McCannin mysteerin ratkenneen – paljastiko uusi epäilty tekonsa kapakkaillan aikana?!

25.06.2020 17:27

Brittilapsi Madeleine McCannin katoaminen sai uuden käänteen kesäkuun alussa, kun saksalaissyyttäjä Hans Wolters nimesi tapaukselle uuden epäillyn, 43-vuotiaan saksalaisen Christian Brücknerin.

Mies on aiemmin tuomittu kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän istuu parhaillaan linnassa huumeiden salakuljetuksesta sekä 72-vuotiaan amerikkalaisnaisen raiskauksesta Madeleinen katoamiskylässä, Portugalin Praia da Luzissa. Teko tapahtui kaksi vuotta ennen Madeleinen tragediaa.

– Meillä on konkreettiset todisteet, että epäilty on tappanut Madeleinen, saksalaissyyttäjä lausui Daily Mail -lehdelle.

Brückneristä saatiin jo vuonna 2017 vihje, jonka mukaan hän olisi humalassa tunnustanut olevansa syyllinen Madeleinen katoamiseen.
Brückneristä saatiin jo vuonna 2017 vihje, jonka mukaan hän olisi humalassa tunnustanut olevansa syyllinen Madeleinen katoamiseen.

 

Lue myös: Madeleine McCannin katoaminen: Poliisilla uusi epäilty - miksi äiti ei vastannut näihin 48:aan oleelliseen kysymykseen mitään? Lue lisää!

Puhelintietoja jäljitetään

Brückner ei ole tunnustanut kuulusteluissa mitään, mutta syyttäjän mukaan hän on vuonna 2017 paljastanut veritekonsa kaverilleen kesken kapakkaillan.

Nyt hänen teletunnistetietonsa on kaivettu vuosien jälkeen esille. Brückner asui Madeleinen katoamisen aikoihin lähellä huoneistohotellia, jossa McCannit asuivat. Brückner oli muun muassa soittanut puolituntisen puhelun aivan loma-asunnon liepeiltä Madeleinen katoamisiltana.

Brückner muutti pian tytön katoamisen jälkeen takaisin Saksaan.

Kolmevuotiaana kadonneen Madeleinen tapaus on murtanut perheen sydämet. Tytön kohtalosta keväällä 2007 ei ole jälkeäkään.
Kolmevuotiaana kadonneen Madeleinen tapaus on murtanut perheen sydämet. Tytön kohtalosta keväällä 2007 ei ole jälkeäkään.

 

Lue myös: Tuoreen Netflix-dokumentin raju väite: Joutuiko 12 vuotta sitten kadonnut Madeleine McCann ihmiskaupan uhriksi?!

Perhe tietämätön

Brittimedia uutisoi, että saksalaissyyttäjä olisi lähettänyt tiedoksiannon Madeleinen vanhemmille. Kate ja Gerry McCann kuitenkin kiistävät asian. Nyt syyttäjä kuitenkin vetää sanoja takaisin, ettei vanhempia olekaan suoraan lähestytty.

Kate ja Gerry kiistävät saaneensa saksalaissyyttäjältä tiedoksiantoa tyttärensä kuolemasta. Uusi käänne on silti järkyttänyt heitä.
Kate ja Gerry kiistävät saaneensa saksalaissyyttäjältä tiedoksiantoa tyttärensä kuolemasta. Uusi käänne on silti järkyttänyt heitä.

 

Vahvoja viitteitä Madeleinen kuolemasta on rikostutkijoiden mukaan silti olemassa, mutta varsinaiset oikeustieteelliset todisteet puuttuvat. Tämä tarkoittaa, ettei ruumista toistaiseksi ole löydetty. Brücknerin Portugalin aikaisen asuintalon ympäristö on jo kaivettu ylösalaisin hautapaikan löytämiseksi.

Madeleinen etsimiseen on käytetty 13 vuoden aikana arviolta 12,3 miljoonaa euroa.

Lue myös: Tapaus Madeleine McCann: Ex-poliisi etsisi sieppaajaa lomakuvista "näkijöiden" avulla - miksi Kate McCann ei koskaan vastannut näihin kysymyksiin?

Madeleinea on etsitty yli 13 vuotta

Kolmevuotias englantilaistyttö Madeleine McCann katosi jäljettömiin 3. toukokuuta 2007 perheen lomahuoneistosta Portugalissa Praia da Luzissa.

Vanhemmat Gerry ja Kate McCann olivat jättäneet kolme lastaan nukkumaan katutasossa olleeseen huoneistoon ja menneet syömään vieressä olevaan tapasravintolaan. Ennen iltakymmentä Madeleine oli jo kadonnut.

Portugalin poliisia on moitittu, että heti tutkinnan alussa saattoi tuhoutua tärkeitä todisteita, ja siksi mysteeri ei ole koskaan selvinnyt.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!