Oho
Maatilaa uhannut tiikeri olikin pehmolelu.

Poliisi ajautui 45 minuutin piiritystilanteeseen pehmolelun kanssa!

11.02.2018 14:33

Poliisi ajautui viime viikonloppuna lähes tunnin kestäneeseen piiritystilanteeseen vaarallisen eläimen kanssa Peterheadissa, Skotlannissa. Tilanne tuli päätökseen, kun viranomaiset tajusivat, että kyseessä on pehmolelu.

Paikallinen maanviljelijä, Bruce Grubb kutsui poliisin tilalleen, koska hän oli havainnut suuren raidallisen kissaeläimen.

– Säikähdin kuollakseni,, Grubb kertoi myöhemmin.

Poliisi lähetti välittömästi paikalle useita ajoneuvoja, mukaan lukien aseistetun erikoisyksikön. Lisäksi poliisi otti yhteyttä läheiseen villieläinpuistoon tarkistaakseen, onko tiikeri voinut karata sieltä. 45 minuutin piirityksen jälkeen viranomaiset havaitsivat, ettei kyseessä ollut niin vaarallinen peto, kuin he olivat olettaneet. Ilmeisesti  maatilaa uhkasi ainoastaan suurikokoinen pehmolelu.

Tarkastaja George Cordinor sanoi olevansa tyytyväinen siihen, miten virkavalta hoiti tilanteen. Hän korosti myös, ettei Grubb pilaillut poliisin kustannuksella.

– Perimmäinen tavoitteemme on suojata kansalaisia ​​ja pitää viranomaiset turvassa epävarmoissa tilanteissa. Ennen kuin tiedämme varmasti, mitä meillä on vastassamme, kaikki vaihtoehdot on otettava huomioon, hän selitti.

Lähde: The Huffington Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!