Oho

Pluskoon aktivisti Jewelz haluaa antaa läskille positiivisen merkityksen!

23.01.2018 17:11

Julianna Mazzei, joka tunnetaan julkisuudessa nimellä Jewelz, ei ole käynyt vaa'alla vuoteen. Plus-koon aktivisti ei yritä laihduttaa, eikä hän ujostele kulkea rannalla bikineissä. Aina Jewelz ei kuitenkaan ole ollut yhtä itsevarma. Nuorempana häntä kiusattiin hänen kokonsa takia.

– Jätin monta kertaa menemättä kouluun, koska kiusaaminen oli niin kamalaa. Voisin varmaan kirjoittaa kokonaisen sanakirjan kuulemistani haukkumanimistä, hän sanoo.

23-vuotiaana Jewelz törmäsi netissä kehopositiivisuuteen. Hän ymmärsi, että hänen tulisi rakastaa kehoaan sen sijaan, että hän häpeilisi sitä.

– Tiesin olevani sisältä hyvä ihminen, mutta koin, ettei sisäinen minä voinut korjata ulkokuortani, hän sanoo:

– Mutta opin rakastamaan itseäni. Itseluottamus on suurin lahja, joka minulle on suotu... tajusin, ettei laihuus tekisi minua onnelliseksi.

Itsevarmuuden myötä Jewelz lakkasi murehtimasta painostaan ja vaatteista, joita hän "saisi" käyttää. Jewelz ei suostu astumaan vaa'alle, vaan hän vakuuttaa, että painostaan huolimatta hän on terve ja aktiivinen.

– Vaaka ei määritä sitä, kuka sinä olet ja, eikä se määritä terveyttäsi. Yksikään lääkäri ei ole sanonut minulle, että minun pitäisi muuttaa ruokavaliotani tai laihduttaa, hän jatkaa:

– Isompi henkilö ei ole automaattisesti epäterve, eikä laiha henkilö ole automaattisesti terve. Ja vaikka eläisitkin epäterveellisesti, sinulla on edelleen oikeus rakastaa itseäsi. Ihmisten pitäisi muistaa se.

Seuraavaksi Jewelz haluaa antaa sanalle "läski" positiivisemman merkityksen sen sijaan, että sitä käytetään haukkumasanana:

– Minusta meidän on palautettava positiivisuus läski-sanaan. Se on ollut negatiivinen sana monta vuotta ja on aika ottaa se takaisin ja ymmärtää, ettei se ole paha sana, se ei ole huono asia.

Jewelz toivoo toimivansa esimerkkinä myös muille naisille. Siksi hän alkoi jakaa itseään kuvia Instagramissa, yhdessä inspiroivien viestien kanssa. Hänellä on tuhansia seuraajia, jotka ovat kiitollisia Jewelzin muistutuksesta, että itseään saa ja kuuluu rakastaa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Emilia ja Wallu palasivat yllättäen yhteen ja muuttivat avoliittoon – ystäviltä järkyttynyt reaktio!

Katso video!

Topi Sukari hemmottelee Nadja-rakastaan Suomen kalleimmassa hotellissa – varsinainen synttärilahja jätti kuitenkin hampaankoloon: Rouvalle ei kelvannut Ferrari!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!