Oho! Nainen teki vahingossa kaksi samaa lottoriviä ja voitti kaksinkertaisen potin!

Oho | 06.11.2019 10:34

Onni palkitsi Gayle Sayn huolimattomuudesta, kun hän pelasi vahingossa kaksi samaa riviä ja voitti kaksinkertaisen summan Thunderball-lotossa. Coventrystä, Englannista kotoisin oleva 65-vuotias voitti kahdella arpalipulla yhteensä yli 1 160 000 euroa.

Gayle kertoi Birmingham Livelle huutaneensa aviomiehensä Phillipin paikalla, kun hän tutki Thunderball-tuloksia puhelimesta ja tajusi saaneensa kaikki viisi numeroa oikein. Ilo kaksinkertaistui, kun hän tarkisti toista lippua ja tajusi pelanneensa sen tismalleen samoilla numeroilla.

Phillip kertoo vaimonsa tanssineen ympäri olohuonetta laulaen Frank Sinatran Who Wants to Millionaire-kappaletta.

- Minä tekstasin heti uutiset kaikille perheenjäsenillemme, mutta kukaan ei uskonut minua.

Gayle myöntää, että virhe oli "paras, jonka olen koskaan tehnyt". Hän on pelannut lottoa sen perustamisesta saakka, mutta 25 vuoden aikana hän ei ole voittanut enempää, kuin joitakin kymppejä. Voittorahoilla hän aikoo ostaa uuden keittiön ja huolehtia lapsistaan ja lapsenlapsistaan. Phillip tosin lisäsi, että hän haluaisi ostaa ihka ensimmäisen autonsa. Lisäksi Gayle irtisanoutui välittömästi siivoojan työstään. 

- Nyt saan maata pitkään sängyssä lauantaisin ja sunnuntaisin. Se on uskomatonta. En ole tehnyt niin 28 vuoteen, hän iloitsee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The National Lottery UK (@tnluk) on

Birmingham Live

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!