Oho

Nainen luopui asianajajan urasta ja alkoi prostituoiduksi!

28.02.2017 11:11

Brasilialainen nainen päätti luopua menestyksekkäästä urasta asianajajana alkaakseen prostituoiduksi.

34-vuotias Claudia de Marchi sanoo olevansa onnellisempi ja ansaitsevansa enemmän rahaa uudella urallaan.

Luksuskurtisaanina itseään mainostava Marchi tarjoaa palvelujaan varakkaille liikemiehille ja politiikoille 175 euron tuntitaksalla. Hän ei kuitenkaan hyväksy asiakkaikseen kouluttautumattomia miehiä tai miehiä, joiden poliittisia näkemyksiä hän ei jaa. Hän ei myöskään ota toistamiseen sänkyynsä asiakkaita, jotka eivät tyydyttäneet häntä ensimmäisellä kerralla.

Claudia ehti harjoittaa lakia 11 vuoden ajan. Hän sanoi "maskuliinisen itsekkyyden" olleen yksi suurimmista syistä, miksi hän hakeutui kauas lain maailmasta. Idean prosituutioon Claudia sai omalta äidiltään, joka oli nähnyt luksus-escortteja televisiossa.

– Äitini sanoo tämän olleen järkevin päätös, jonka olen eläessäni tehnyt, Claudia kertoo.

Hän kokee kehollaan tienaamisen olevan vapauttavaa, ja sanoo orgasmin ja palkkion olevan tyydyttävämpiä kuin miesten vikojen sietäminen koko päivän ajan.

Vaikka monet alalla työskentelevät naiset käyttävät salanimeä, Claudia vakuuttaa olevansa ylpeä työstään. Feministiksi julistautuva Claudia kertoo työstään blogssaan, jonka avulla hän pyrkii auttamaan myös muita naisia vaatimaan parasta itselleen, niin sängyssä kuin sen ulkopuolella.

– Feminismissä on kyse vapautumisesta, ei velvollisuudesta. Se on kyky tehd juuri sitä, mitä haluat. Juuri niin minä tein, tein päätöksen keskittyä omaan nautintooni ja ylläpitooni, Claudia jatkaa:

– Nautin seksistä. En olisi tässä ammatissa, jos en pitäisi siitä. Joten löysin tavan tienata rahaa tehden jotain, mistä pidän.

 

Lähde: Daily Mail

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!