fbq
Oho
29.04.2020 11:55
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: All Over Press, Instagram
Tiger King on ollut kevään puhutuin dokkari.
Kesän bikinitrendi on selvillä - eläinkuosin suosion syy on Netflixin Tiger King!
Oho
29.04.2020 11:55
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: All Over Press, Instagram

Netflixin dokumenttisarja, Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes, on ollut kevään suurin tv-ilmiö. Uutuussarja nousi nopeasti sosiaalisen median ykköspuheenaiheeksi, eikä ihme. Dokkarin päähenkilö, eksentrinen kissapetojen kasvattaja Joe Exotic, sekä hänen arkkivihollisensa, Carole Baskin, ovat lumonneet kotona aikaa viettävät viihteenkuluttajat taruakin ihmeellisimmillä arjellaan. Kenties hieman yllättäen, kaksikon yliampuva tyyli ja unohtumattomat asuvalinnat ovat jättäneet jälkensä myös muodin maailmaan.

E! Onlinen mukaan eläinprintit ovat nousseet sarjan jälkimainingeissa, jälleen, uuteen suosioon. Leopardi- ja tiikerikuosi ovat nyt muodikas lisä asuun kuin asuun. Sosiaalisen median vaikuttajat ovat hakeneet kissaeläimistä innoitusta etenkin ensi kesän bikinimuotiin. 

Julkkikset edellä

Yksi eläinkuosirenessanssin ensimmäisistä suunnannäyttäjistä oli Ex on the Beach- ja Love Island- sarjoissa nähty Georgia Harrison. Nainen sai osakseen paljon huomiota, kun hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi leopardibikinit yllään. Tositelevisiotähti myönsi nauttivansa siitä, että ihmiset vertaavat häntä Baskiniin.

– Haluaisin olla luolanainen. Katsokaa kommentteja, minua kutsutaan Carol Baskiniksi. Haha, rakastan sitä, hän kirjoitti tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia Harrison (@georgialouiseharrison) on

Harrison ei ole ainoa, joka aikoo viettää kesän leopardibikineissä. Jopa megatähti Jennifer Lopez on lähtenyt mukaan villitykseen. Laulajatar mainosti Instagramissa bikinejä uudesta vaatekokoelmasta, jonka hän on suunnitellut yhteistyössä Guessin kanssa.  ​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kurvikas malli ja seurapiiritähtönen, Demi Rose, poseerasi pikkuruisissa leopardibikineissä 25-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi. Rohkeista kuvistaan tuttu nainen näytti keskisormea koronapandemialle ja eristyksissä elämiselle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Glamourelämää Essexissä-tositelevisiosarjan tähti Yazmin Oukhellou nähtiin hiljattain kurveja korostavissa color block-bikineissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yazmin Oukhellou 🇬🇧🇲🇦 (@yazminoukhellou) on

Toinen realitytähti, Love Islandissa esiintynyt Olivia Atwood on esitellyt Instagramissa useampiakin eläinprinteillä koristettuja uimapukuja. Hän toivoo myös käärmekuosin paluuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIA ATTWOOD (@oliviajade_attwood) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIA ATTWOOD (@oliviajade_attwood) on

Supermalli Cindy Crawfordin tytär, itsekin mallimaailman huipulle tiensä löytänyt Kaia Gerber on monien trendien edelläkävijä. Nuori kaunotar esitteli ensi kesän suosikkikuosia rentoutuessaan hyvän kirjan parissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Hot or not?

Eläinprintit eivät tietenkään ole uusi tulokas muodin maailmassa, vaan ne nousevat pinnalle aina uudestaan ja uudestaan. Silti eläinkuosi jakaa yhä voimakkaasti mielipiteitä. Joidenkin mielestä se on seksikäs ja ajaton valinta, joka sopii oikein annosteltuna tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Toisten mielestä leopardi- ja käärmekuosit taas ovat auttamattoman mauttomia.

Moni voisikin huomauttaa, ettei Joe Exotic kenties ole kaikkein mairittelevin mainoskasvo kissakuoseille. On kuitenkin syytä muistaa, että monet maailman seuratuimmista muoti-ikoneista ovat kautta aikain liputtaneet eläinkuosien puolesta. Esimerkiksi näyttelijälegenda Elizabeth Taylor on yhdistänyt leopardikuvion uimapukuun jo paljon ennen Tiger King-buumia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor) on

Lähteet: Instagram, Daily StarE! Online