Hävyttömän suoraa tekstiä! Suomalaisnaiset avautuvat huonoista yhden illan jutuista Antti Holman Instagramissa: Rakastajana kuusi miinus, hoki koko ajan "aikamoista", boobseja piti räplätä ja hiplata...

Oho | 12.04.2020 20:42

Näyttelijä Antti Holma julkaisi Instagram Storyssa sarjan suomalaisnaisten häpeämättömiä ja suorasanaisia avautumisia yhden illan jutuista. Naisten kirjoituksissa korostuu, kuinka miehissä yhdistyy huonon tilannetajun lisäksi perusteeton itseluottamus seksipuuhissa. Myös alkoholilla on ollut osuutta tapahtumiin.

Naiset kertovat, kuinka taidottomista rakastajista on tullut illanistujaisten puheenaiheita. Miehille on annettu kuvaavia lempinimiä, kuten "Ässäarvan raaputtaja" tai "Punnertaja". Jos siis olet yhden illan jutuista kiinnostunut mies, ota onkeesi seuraavista tarinoista, joita Antti (kuvassa) on somessaan julkaissut. Ethän halua olla se mies, jolle keksitään tyttöjen illoissa uusia, pilkallisia lempinimiä. 

ary

Herra kuusi miinus

Paneskelin joskus nuoruudessa veljeni kaveria joka oli aikamoinen punnertaja. Jokaisen aktin jälkeen (niitä oli nyt mietiettynä harmillisen paljon) se kysyi multa vähän sössöttäen, että asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka hyvä mä olin? Aluks olin sillee kohteliaasti, että 10, mutta joka kerran tulin rehellisemmäksi, kunnes
aloin kertoa kaunisteltua totuutta, eli jotain 8+. Viimeisellä kerralla sanoin totuuden, 6-. Vähän kaipa se loukkaantui, mutta itsepähän kysyi.

Askel raittiuteen

Haluan myös jakaa viimesen kännipanoni (toivottavasti) ikinä. Hän ei ollut punnertaja. Ei ollut varmaan ikinä punnertanut eikä ylipäätään kuullut kuntoilusta. Herra makasi selällään sängyssä ja minä tein temppuja, minkä osasin, Hän puolestaan hoki "Aikamoista, aikamoista, aikamoisssta!"

Kun sieltä reissulta selvisin kotiin seuraavana päivänä, päätin, etten ikinä juo. Päätös on pitänyt nyt 2 v 7 kk. Aikamoista!

erwy

Intohimon vietävä

Tää mies oli pahemman luokan tissimies eli boobseja piti räplätä ja hiplata ja puristella, mutta mihinkään muuhun hän ei kiinnittänyt huomiota. Ensinnäkin, hän repäisi mun liivit auki niin, että hakaset meni paskaksi. Sit jyystönylkytyksen aikana se puristi mun toista tissiä vähän liian kovaa niin, että musta pääsi joku ähkäisty tai joku ääni - "En oo varmaan koskaan saanut naista tulee näin nopeasti!" hän iloitsi oikein ylpeänä itsestään. Jätin rikkinäiset rintsikat hänen luo muistoksi. Toivottavasti niistä on iloa.

Anteeksi mitä? 

Hollantilainen jäbä kyseli multa jatkuvalla syötöllä että Can I finnish in you? Are you finished? Nauroi räkäisesti päälle jyystäessään menemään. Meinasin lähteä suoraan lentokentälle ja takas Suomeen.

wye

Voimamies

Ei helvetti mulla tuli tästä mieleen pano joka teki näin ja tullessaan suukotti kumpaaki hauistaan, poseerasi kuten joku kehorakentaja haukat ojossa ja ähkäisi lujaa: "Et oo varmaa ennen tämmöstä nähnyt". No en, enkä nähny enää. Kavereiden kesken kutsutaan häntä Hulkiksi.

Känniääliö

sg

Lopuksi, vinkki naiselta naisille

Ostakaa vaikka joku vibra, sen sijaan, että lähdette baarista näiden itsemäärittämiensä seksiorien matkaan. Ja jos lähdet, niin tee seuraavalle muikkelille palvelus ja kerro sille miehelle ystävällisesti että hei, nyt ei mennyt ihan putkeen. Ei tarvii miettiä miksi nää miehet luulee olevansa jotain seksijumalia, jos heidät jätetään tällaisten kokemusten jälkeen siihen uskoon.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!